Ne olayi :blink: Denemedim :D Treksimut faciası.
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Tamam sen kas bize eklensin Genişletmek için tıkla ... onu gece teşkür kasanlara de
The Shadow' Alıntı: Tamam sen kas bize eklensin Genişletmek için tıkla ... onu gece teşkür kasanlara de
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: Çok saçma. Ben gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Treksimut faciası. Genişletmek için tıkla ... Treksimut mu SHS' Alıntı: onu gece teşkür kasanlara de Genişletmek için tıkla ...
Sucrofe' Alıntı: Çok saçma. Ben gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Treksimut faciası. Genişletmek için tıkla ... Treksimut mu SHS' Alıntı: onu gece teşkür kasanlara de Genişletmek için tıkla ...
Sucrofe Üye Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... En doğru karar olur.
Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... En doğru karar olur.
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: mesaj mi kasıyorsunuz (aslında mesaj kastı) Genişletmek için tıkla ... Kim ?
SHS Üye Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... Site çöker bu konu kara delik
Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... Site çöker bu konu kara delik
Enpatsu Shakugan Üye Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... Geri getirebiliyorsan dene rütbemi merak ediyorum nolcak
Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... Geri getirebiliyorsan dene rütbemi merak ediyorum nolcak
KingOfPiez Üye kavr' Alıntı: i know he's happen Genişletmek için tıkla ... İngilizce yazinca cool mu oluyor
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: İngilizce yazinca cool mu oluyor Genişletmek için tıkla ... Hayir.
mürteza16 Üye Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... İyi olur aslında. Bir kere deneme amaçlı kitlenmişti. Silindiğinide görsek iyi olur. Rütbemiz değişir hemde.
Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... İyi olur aslında. Bir kere deneme amaçlı kitlenmişti. Silindiğinide görsek iyi olur. Rütbemiz değişir hemde.
Revengeful Emekli Yönetici The Nightmare' Alıntı: Geri getirebiliyorsan dene rütbemi merak ediyorum nolcak Genişletmek için tıkla ... bişi olur, bir daha mesajlar gelmez falan.. tehlikeli
The Nightmare' Alıntı: Geri getirebiliyorsan dene rütbemi merak ediyorum nolcak Genişletmek için tıkla ... bişi olur, bir daha mesajlar gelmez falan.. tehlikeli
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: İyi olur aslında. Bir kere deneme amaçlı kitlenmişti. Silindiğinide görsek iyi olur. Rütbemiz değişir hemde. Genişletmek için tıkla ... Bu konu silinirse maxi kutlamalar bolumunun de kapatilmasi lazim
mürteza16' Alıntı: İyi olur aslında. Bir kere deneme amaçlı kitlenmişti. Silindiğinide görsek iyi olur. Rütbemiz değişir hemde. Genişletmek için tıkla ... Bu konu silinirse maxi kutlamalar bolumunun de kapatilmasi lazim
Sucrofe Üye Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... Şu konu silinse bahse varım ki The Shadow'un en az 3000 mesajı gider. Bence silinsin.
Revengeful' Alıntı: Acaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu Genişletmek için tıkla ... Şu konu silinse bahse varım ki The Shadow'un en az 3000 mesajı gider. Bence silinsin.
mürteza16 Üye kavr' Alıntı: i know he's happen Genişletmek için tıkla ... Ne yalan söyliym. Gece gece bi şey anlamadım. Türkçe plz
kavr' Alıntı: i know he's happen Genişletmek için tıkla ... Ne yalan söyliym. Gece gece bi şey anlamadım. Türkçe plz