Bende kaçar :bye:
AIS Üye The Shadow' Alıntı: Selamun aleykum, hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
KingOfPiez Üye The Shadow' Alıntı: Selamun aleykum, hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hayirli geceler
The Shadow' Alıntı: Selamun aleykum, hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hayirli geceler
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam abi sana da Hosgeldin
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam abi sana da Hosgeldin
KingOfPiez Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam , hosgeldin abi
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam , hosgeldin abi
The Shadow Üye zombaka' Alıntı: slm ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Selam kavr' Alıntı: sa Genişletmek için tıkla ... As nasilsin ? 0MG90' Alıntı: açılışı ben yapmak istiyordum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Her istedigin olmaz Iyi geceler
zombaka' Alıntı: slm ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Selam kavr' Alıntı: sa Genişletmek için tıkla ... As nasilsin ? 0MG90' Alıntı: açılışı ben yapmak istiyordum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Her istedigin olmaz Iyi geceler
007wolverine Üye evet son kez The Shadow' Alıntı: Selam As nasilsin ? Her istedigin olmaz Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyiyim seb
evet son kez The Shadow' Alıntı: Selam As nasilsin ? Her istedigin olmaz Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyiyim seb
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: Selamın Aleyküm bugün sabahlayalım beyler son kez sabahlıycaz Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Aynen kavr' Alıntı: evet son kez Genişletmek için tıkla ... Ben sabaha kadar acigim ama burda olurmuyum bilmem Malum duzene sokmak lazim her gun rom kuramam artik tele
.NeXuS.' Alıntı: Selamın Aleyküm bugün sabahlayalım beyler son kez sabahlıycaz Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Aynen kavr' Alıntı: evet son kez Genişletmek için tıkla ... Ben sabaha kadar acigim ama burda olurmuyum bilmem Malum duzene sokmak lazim her gun rom kuramam artik tele