Tavsiye facebook beta ve facebook hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

ihsan.snmz

Üye
    Konu Sahibi
facebook beta ve facebook hakkında
Face uygulamasında sadece bit kaç sayfanın yayınladığı durumlar görünüyor arkadaşlarımın yuklediği resimler yada durumlar görünmüyor ayarı mı var yoksa herkeste mi öyle bunalıma soktu beni günlerdir.

efeler12

efeler12

Üye
Onu düzeltiyorlar yavaş yavaş benim de öyle şimdi şunu beğendi çıkmaya başladı ama o postlar görünmüyor ayarlıyorlar sanırım yavaş yavaş
-------
bende bi kere hiçbir şey görünmüyordu silip yükledim değişti onu da dene istersen

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Facebook yeni sistem ile sizin beğendiginiz yada baktığınız içeriğe göre durum fotoğraf sergiliyir mesela bir arkadaşiniz var onun durumlaroni gormuyirsunuz ama onun profiline gidip durum beğenip fotoğrafa bakarsaniz daha sonlarda onunda durumları çıkacaktir anasayfada

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Facebook yeni sistem ile sizin beğendiginiz yada baktığınız içeriğe göre durum fotoğraf sergiliyir mesela bir arkadaşiniz var onun durumlaroni gormuyirsunuz ama onun profiline gidip durum beğenip fotoğrafa bakarsaniz daha sonlarda onunda durumları çıkacaktir anasayfada

Bir anda saat başına 1 gonderi gozukuyorsa soylediklerinizle bir alakası yoktur bence

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bir anda saat başına 1 gonderi gozukuyorsa soylediklerinizle bir alakası yoktur bence
Facebook son güncelemelerle ilgili açıklamaları okuyun :)

Facebook sizin ne ile ilgilendiginiz biliyor ve onları gösteriyor :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Facebook son güncelemelerle ilgili açıklamaları okuyun :)

Facebook sizin ne ile ilgilendiginiz biliyor ve onları gösteriyor :)

Anlatamadım sanırım. Anlaşılan hiç birşeyle ilgilenmiyorum ben facebookta ve hiç bir sayfanın gonderisi, hiç bir arkadaşımın fotoğrafları durumları çıkmıyor. Problem bende anlaşılan.

lost68

lost68

Üye
Facebook çok bozdu hem de çok bozdu.iyice bozdu

tugay563

Üye
Anlatamadım sanırım. Anlaşılan hiç birşeyle ilgilenmiyorum ben facebookta ve hiç bir sayfanın gonderisi, hiç bir arkadaşımın fotoğrafları durumları çıkmıyor. Problem bende anlaşılan.

Aynen bendede aynı sorun var pcden girdiğimde görünen durumlar nobilden girince gözükmüyor

cintrikus

cintrikus

Üye
aynen öle iki face uygulamasındada farklı şeyler çıkıyo ayrıyetten bilgisayardan aç face başka uygulamadan aç başka tam bi saçmalık ve sinir bozucu başka bişi değil!!! bu aralar face artık akıllı filtreleme gibi bişi yapıo ama o yapılmadan öncede faceler farklı gösteriyou

csll

csll

Üye
Aynı sorun bende de mevcut pc de gözüken durumlar uygulamada gözükmüyor

• Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz
YkPkY

YkPkY

Üye

Dediğin doğru,tarayıcıdan bakıyorum bi dünya güncelleme var,ama bunda gözükmüyor

• Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bu sorun Facebook beta da son güncellemeden sonra oldu. Facebook normal uygulamada yok bilginize

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Facebook filtreleme sisteminin azizliği. Pc sürümü bile sıkıntılı. Abonesi olduğum sayfaların bildirimleri bile ana sayfamda görünmüyor. Mobil cihazlar için durum daha vahim.
Facebook çok bozdu kendini. Hatta komik gelecek ama 6-7 aydır doğru düzgün faceye girmiyorum. Maxicep ve twitter benim favorilerim.
Face halt yemiş yani :ehe :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

emir1888

Üye
Bende aynı dertten muzdaribim, geceden sabaha kadar ya 3 ya 5 tane durum güncellemesi geliyo, bende kızdım düzelene kadar girmemeye karar verdim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt