Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiyefacebook beta ve facebook hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
ihsan.snmz
Üye
Konu Sahibi
facebook beta ve facebook hakkında
Face uygulamasında sadece bit kaç sayfanın yayınladığı durumlar görünüyor arkadaşlarımın yuklediği resimler yada durumlar görünmüyor ayarı mı var yoksa herkeste mi öyle bunalıma soktu beni günlerdir.
efeler12
Üye
Onu düzeltiyorlar yavaş yavaş benim de öyle şimdi şunu beğendi çıkmaya başladı ama o postlar görünmüyor ayarlıyorlar sanırım yavaş yavaş
-------
bende bi kere hiçbir şey görünmüyordu silip yükledim değişti onu da dene istersen
UpOneTR
Üye
Facebook yeni sistem ile sizin beğendiginiz yada baktığınız içeriğe göre durum fotoğraf sergiliyir mesela bir arkadaşiniz var onun durumlaroni gormuyirsunuz ama onun profiline gidip durum beğenip fotoğrafa bakarsaniz daha sonlarda onunda durumları çıkacaktir anasayfada
Facebook yeni sistem ile sizin beğendiginiz yada baktığınız içeriğe göre durum fotoğraf sergiliyir mesela bir arkadaşiniz var onun durumlaroni gormuyirsunuz ama onun profiline gidip durum beğenip fotoğrafa bakarsaniz daha sonlarda onunda durumları çıkacaktir anasayfada
Anlatamadım sanırım. Anlaşılan hiç birşeyle ilgilenmiyorum ben facebookta ve hiç bir sayfanın gonderisi, hiç bir arkadaşımın fotoğrafları durumları çıkmıyor. Problem bende anlaşılan.
Anlatamadım sanırım. Anlaşılan hiç birşeyle ilgilenmiyorum ben facebookta ve hiç bir sayfanın gonderisi, hiç bir arkadaşımın fotoğrafları durumları çıkmıyor. Problem bende anlaşılan.
Aynen bendede aynı sorun var pcden girdiğimde görünen durumlar nobilden girince gözükmüyor
cintrikus
Üye
aynen öle iki face uygulamasındada farklı şeyler çıkıyo ayrıyetten bilgisayardan aç face başka uygulamadan aç başka tam bi saçmalık ve sinir bozucu başka bişi değil!!! bu aralar face artık akıllı filtreleme gibi bişi yapıo ama o yapılmadan öncede faceler farklı gösteriyou
csll
Üye
Aynı sorun bende de mevcut pc de gözüken durumlar uygulamada gözükmüyor
Dediğin doğru,tarayıcıdan bakıyorum bi dünya güncelleme var,ama bunda gözükmüyor
symbianbelle
Üye
Bu sorun Facebook beta da son güncellemeden sonra oldu. Facebook normal uygulamada yok bilginize
Aybin.Kilic
Üye
Facebook filtreleme sisteminin azizliği. Pc sürümü bile sıkıntılı. Abonesi olduğum sayfaların bildirimleri bile ana sayfamda görünmüyor. Mobil cihazlar için durum daha vahim.
Facebook çok bozdu kendini. Hatta komik gelecek ama 6-7 aydır doğru düzgün faceye girmiyorum. Maxicep ve twitter benim favorilerim.
Face halt yemiş yani
emir1888
Üye
Bende aynı dertten muzdaribim, geceden sabaha kadar ya 3 ya 5 tane durum güncellemesi geliyo, bende kızdım düzelene kadar girmemeye karar verdim.