YZF R125 - CBR 125r Kullanan varmı yada tanıyıpta yorum yapabilecek?

Sponsorlu Bağlantılar

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
YZF R125 - CBR 125r Kullanan varmı yada tanıyıpta yorum yapabilecek?
2 haftaya şunlardan birisini almayı düşünüyorum

neden 125 derseniz ekonomik durum şuanda buna müsade ediyor. bende isterim 250liklerini almayı

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben motordan pek anlamam ama ikisinide gördüm yamahanın sesi çok güzel tatlı bir sesi var motor performansı olarak hangisi iyidir bilemem ama arkadaşım motorlarla çok ilgili o honda istiyodu bundanbence şekil olarakta çok güzel motorlar

• Beğen
Tepkiler: dRaJ3N
abandonware

abandonware

Üye
teknik olarak arabalardan anlarım ama motorlardan anlamam.. ama görüntü olarak yukarıdaki daha güzel :zong:

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
geç döndüm. ya araştırmalarıma göre Honda CBR 125r 13 Beygir / Yamaha YZF R125 15 Beygir. Normal Yolda Fark etmiyor sadece uzun yolda farkediyor
görüntü olarak benimde tercihim Yamaha (Üstteki)
Diğer bi araştırmamda Honda CBR nin fabrika çıkışlı lastikleri işe yaramazmış yatmada kayıyormuş

Gönlüm Yamahadan yana. Diğer bi bilgi de km de 10-13 kr. arası yakıyormuş yamaha

abandonware

abandonware

Üye
Valla üstteki yamaha benimde hoşuma gitti

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
geç döndüm. ya araştırmalarıma göre Honda CBR 125r 13 Beygir / Yamaha YZF R125 15 Beygir. Normal Yolda Fark etmiyor sadece uzun yolda farkediyor
görüntü olarak benimde tercihim Yamaha (Üstteki)
Diğer bi araştırmamda Honda CBR nin fabrika çıkışlı lastikleri işe yaramazmış yatmada kayıyormuş

Gönlüm Yamahadan yana. Diğer bi bilgi de km de 10-13 kr. arası yakıyormuş yamaha

Açıklamayı yapmışsın zaten sen :)
Bencede yamaha hem görünüş hem yakıt açısından

Yzf binmedim ama cbr bence sadece adı var yani ybr 125 daha iyi cbr dan :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bencede yamahanın şekli daha güzel ayrıca sesi benim daha çok hoşuma gitti motor biniyo olsam sesinden sebep bile alırdım bunu :D

• Beğen
foreverthe

foreverthe

Üye
Hocam bence yamaha daha güzel benim daha hoşuma gitti. Hem CBR 125R herkeste var ya yani bir havası kalmadı. YZF R125 çok hoşuma gitti vallaha.

• Beğen
Tepkiler: dRaJ3N ve sLeepLe
abandonware

abandonware

Üye
motosıkleti temiz tutmak önemli.. yoksa büyüsünü kaybediyor :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Motordan en iyi @Revengeful anlıyor ama onun beğendiklerinde teker yoktu sanki