Neyse ben kacar rom kurcam :kop: Herkese iyi geceler :bye2: Sen rom yapıyon mu :sirit:
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Neyse ben kacar rom kurcam Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sen rom yapıyon mu
The Shadow' Alıntı: Neyse ben kacar rom kurcam Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sen rom yapıyon mu
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Dediğinizi anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... cok dusunuyorsunuz[emoji6] kardes
İhtiyar007' Alıntı: Dediğinizi anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... cok dusunuyorsunuz[emoji6] kardes
EmekHırsızı Üye The Shadow' Alıntı: Yok la bunun uzerine bi deodex rom buldum onu kurcam artik fu ll bunun uzerine mod caliscam Genişletmek için tıkla ... Heayırlısı be, iyi flashlamalar+geceler
The Shadow' Alıntı: Yok la bunun uzerine bi deodex rom buldum onu kurcam artik fu ll bunun uzerine mod caliscam Genişletmek için tıkla ... Heayırlısı be, iyi flashlamalar+geceler
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Yok la bunun uzerine bi deodex rom buldum onu kurcam artik fu ll bunun uzerine mod caliscam Genişletmek için tıkla ... Senin hic mod yaparken telefonun coktu mu?
The Shadow' Alıntı: Yok la bunun uzerine bi deodex rom buldum onu kurcam artik fu ll bunun uzerine mod caliscam Genişletmek için tıkla ... Senin hic mod yaparken telefonun coktu mu?
The Shadow Üye SHS' Alıntı: Sen rom yapıyon mu Genişletmek için tıkla ... Yaparim da o kadar developer varken xda da bana dusmez o gorev MaxiDeal' Alıntı: Heayırlısı be, iyi flashlamalar+geceler Genişletmek için tıkla ... Sagol sana da [emoji2]
SHS' Alıntı: Sen rom yapıyon mu Genişletmek için tıkla ... Yaparim da o kadar developer varken xda da bana dusmez o gorev MaxiDeal' Alıntı: Heayırlısı be, iyi flashlamalar+geceler Genişletmek için tıkla ... Sagol sana da [emoji2]
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Senin hic mod yaparken telefonun coktu mu? Genişletmek için tıkla ... Binlerce kez.
frknkrc44' Alıntı: Senin hic mod yaparken telefonun coktu mu? Genişletmek için tıkla ... Binlerce kez.
İhtiyar007 Üye Anil-D' Alıntı: cok dusunuyorsunuz[emoji6] kardes Genişletmek için tıkla ... Yazınızı anlayamadığım için düşündüm.
Anil-D' Alıntı: cok dusunuyorsunuz[emoji6] kardes Genişletmek için tıkla ... Yazınızı anlayamadığım için düşündüm.
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Binlerce kez. Genişletmek için tıkla ... İlk defa coktugunde ne hissettin?
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Yazınızı anlayamadığım için düşündüm. Genişletmek için tıkla ... tmm kardes [emoji17]
İhtiyar007' Alıntı: Yazınızı anlayamadığım için düşündüm. Genişletmek için tıkla ... tmm kardes [emoji17]
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Yaparim da o kadar developer varken xda da bana dusmez o gorev Sagol sana da [emoji2] Genişletmek için tıkla ... Sende ol nolacak
The Shadow' Alıntı: Yaparim da o kadar developer varken xda da bana dusmez o gorev Sagol sana da [emoji2] Genişletmek için tıkla ... Sende ol nolacak
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: İlk defa coktugunde ne hissettin? Genişletmek için tıkla ... Stock rom atmak cok zahmetli gelmisti. Usengeclik
frknkrc44' Alıntı: İlk defa coktugunde ne hissettin? Genişletmek için tıkla ... Stock rom atmak cok zahmetli gelmisti. Usengeclik
Anil-D Üye SHS' Alıntı: Sende ol nolacak Genişletmek için tıkla ... gaz verme gaz okullari acilacak onlarin
Anil-D Üye MaxiDeal' Alıntı: naber Genişletmek için tıkla ... iyi valla hospitalda oturuyorum bekliyom sen
SHS Üye Anil-D' Alıntı: gaz verme gaz okullari acilacak onlarin Genişletmek için tıkla ... şimdi yapmaz sömestr da yapsın
Anil-D' Alıntı: gaz verme gaz okullari acilacak onlarin Genişletmek için tıkla ... şimdi yapmaz sömestr da yapsın
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Stock rom atmak cok zahmetli gelmisti. Usengeclik Genişletmek için tıkla ... Beni bi korku sardi ve aklima internet kafe geldi gittim romun inmesi 1 saat surdu sonra duzelmiycek diye yakinmaya basladim ama duzelince
The Shadow' Alıntı: Stock rom atmak cok zahmetli gelmisti. Usengeclik Genişletmek için tıkla ... Beni bi korku sardi ve aklima internet kafe geldi gittim romun inmesi 1 saat surdu sonra duzelmiycek diye yakinmaya basladim ama duzelince
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Avatar güzelmiş kardeş. Genişletmek için tıkla ... Bende beğendim kalır bu Bu smile nası yapılıyo hatırlattın
İhtiyar007' Alıntı: Avatar güzelmiş kardeş. Genişletmek için tıkla ... Bende beğendim kalır bu Bu smile nası yapılıyo hatırlattın