En tasarruflu data kullanımı yapan android tarayıcı hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

sedat5453

Üye
    Konu Sahibi

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Oldu olası opera mini yi bu konuda överler ama sonuçta girilen site aynı olduğu için farklılık göstereceğini düşünmüyorum. Resimlerin yüklenmesini vs.. kapatırsan en az bağlantıyı kullanmış olursun

Werewolf54

Werewolf54

Kapalı Hesap
opera mini

sedat5453

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini çok kullanışsız. Onun dışında diğerleri arasında herhangi bir fark yokmudur?

dogukan-

dogukan-

Üye
Opera minide adfly gibi sitelerde reklami gec bile denilmiyor uc indir ad block indir rahatina bak

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Uc browser mini

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bende opera mini derim

007wolverine

007wolverine

Üye
Uc browser mini ile opera mini

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Opera mini.

007wolverine

007wolverine

Üye
Surumun kac?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

Oldu olası opera mini yi bu konuda överler ama sonuçta girilen site aynı olduğu için farklılık göstereceğini düşünmüyorum. Resimlerin yüklenmesini vs.. kapatırsan en az bağlantıyı kullanmış olursun

opera mini sen bi siteye girerken önce kendi serverlarına çekip o sitenin datasını sıkıştırır ve ondan sonra senin telefonuna gönderir bu yüzden %90 veri tasarrufu sağlar ;) ;) ;)

• Beğen
Tepkiler: TheRkuT
lazye

lazye

Üye
Opera mini tabiki de ;)

sedat5453

Üye
    Konu Sahibi
En yeni sürüm. Şöyle bir şey fark ettim, speed mode data tasarrufu yapıyor, ama en son haber gibi java ağırlıklı siteleri karmakarışık açıyor. Speed modu kapatıncada normal açıyor ama bu sefer de data tasarrufu yapmıyor. Sanirim su anda en iyi ve data tasarrufu yapan ve kullanışlı opera classic. Hepsini tek tek denedim kontrol ettim en verimli geldi bana.

lazye

lazye

Üye
Dolphinde fena değil bi bak derim ;)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
opera mini %90 tasarruf sağlar
opera classic %30 tasarruf sağlar

genso

Üye
opera mini bende 10 kat tasarruf sağladı
dolphin mini 3,5 kat filan
uc minide 8-9 kat ama dediğiniz gibi sorunlu bu arada onova opera max bizim ülkemizde tasarruf yerie daha kayıp sağlıyo çünkü bizim hatlarda upload da kotaya dahil

Fenomenon

Fenomenon

Üye
opera max upload miktarını artırmaz ki neden kotaya etki etsin?

Üst Alt