bende rom atarım inşallah bigün :D
Anil-D Üye The Shadow' Alıntı: Herkese iyi geceler Rom kurcam gidiyom ben Genişletmek için tıkla ... ne kurucan
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Herkese iyi geceler Rom kurcam gidiyom ben Genişletmek için tıkla ... Tamam git rom kur Sonra telefonu bozma da
The Shadow' Alıntı: Herkese iyi geceler Rom kurcam gidiyom ben Genişletmek için tıkla ... Tamam git rom kur Sonra telefonu bozma da
Anil-D Üye The Nightmare' Alıntı: keşke 5800im olsaydı Genişletmek için tıkla ... ben c6 ya avkon ve mekanik saati eklemek icin kackere cokertmistim teli
The Nightmare' Alıntı: keşke 5800im olsaydı Genişletmek için tıkla ... ben c6 ya avkon ve mekanik saati eklemek icin kackere cokertmistim teli
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: bende rom atarım inşallah bigün Genişletmek için tıkla ... İnşallah Anil-D' Alıntı: ne kurucan Genişletmek için tıkla ... Imperium rom base olarak kullancam bi de s5 theme pack buldum 4.3 icin her stock romu s5 yapiyo Ss atarim
The Nightmare' Alıntı: bende rom atarım inşallah bigün Genişletmek için tıkla ... İnşallah Anil-D' Alıntı: ne kurucan Genişletmek için tıkla ... Imperium rom base olarak kullancam bi de s5 theme pack buldum 4.3 icin her stock romu s5 yapiyo Ss atarim
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Tamam git rom kur Sonra telefonu bozma da Genişletmek için tıkla ... Ne bozmasi ya
frknkrc44' Alıntı: Tamam git rom kur Sonra telefonu bozma da Genişletmek için tıkla ... Ne bozmasi ya
Anil-D Üye The Shadow' Alıntı: İnşallah Imperium rom base olarak kullancam bi de s5 theme pack buldum 4.3 icin her stock romu s5 yapiyo Ss atarim Genişletmek için tıkla ... tmm [emoji2] o zaman benimkini s5 felan yapariz [emoji2] sarj 10
The Shadow' Alıntı: İnşallah Imperium rom base olarak kullancam bi de s5 theme pack buldum 4.3 icin her stock romu s5 yapiyo Ss atarim Genişletmek için tıkla ... tmm [emoji2] o zaman benimkini s5 felan yapariz [emoji2] sarj 10
KingDroid Üye Anil-D' Alıntı: tmm [emoji2] o zaman benimkini s5 felan yapariz [emoji2] sarj 10 Genişletmek için tıkla ... Benim şarj %38
Anil-D' Alıntı: tmm [emoji2] o zaman benimkini s5 felan yapariz [emoji2] sarj 10 Genişletmek için tıkla ... Benim şarj %38
KingDroid Üye Anil-D' Alıntı: bende note 3 e 4.4.4 u indirim bari Genişletmek için tıkla ... Hepiniz gidiyor musunuz
Anil-D' Alıntı: bende note 3 e 4.4.4 u indirim bari Genişletmek için tıkla ... Hepiniz gidiyor musunuz
KingDroid Üye Anil-D' Alıntı: yo ben gitmiyom telden otaya baglandi guncelliyor Avusturya surumu Genişletmek için tıkla ... telefonu almışsın kızdan
Anil-D' Alıntı: yo ben gitmiyom telden otaya baglandi guncelliyor Avusturya surumu Genişletmek için tıkla ... telefonu almışsın kızdan
KingDroid Üye Anil-D' Alıntı: aynen Genişletmek için tıkla ... Bende 4.2.2'de kaldı yani fabrika sürümünde
achambo Üye Nextman' Alıntı: Ooo kardeşim hadi bakalım anca temizlik falan yapılacak kapatıyoruz Genişletmek için tıkla ... 2 dk var abi yaGörüşürüz
Nextman' Alıntı: Ooo kardeşim hadi bakalım anca temizlik falan yapılacak kapatıyoruz Genişletmek için tıkla ... 2 dk var abi yaGörüşürüz