SHS
Üye
Dedigim gibi konu daha derin.
Ve hepsinde de ben vardim. Yakinda banlanirim boyle giderse zaten. Bi helallik aliyim millet![]()
Burda bişey yaptığınızı görmedim başka yerde noluyor bilmediğimiz için anlam veremiyorum

Dedigim gibi konu daha derin.
Ve hepsinde de ben vardim. Yakinda banlanirim boyle giderse zaten. Bi helallik aliyim millet![]()

Ne banı la? Senin hesap iyi. Ben kendi hesabımı feda ederim.Dedigim gibi konu daha derin.
aril:birinden duymuş galiba her duyduğuna inanıyor odaİste bende bi bilsem... Ama boyle seyler icin dostlar satilmaz bunu cok iyi biliyorum...
ss var dedi atmadı yemediği için blöf yapıyor 
Ne banı la, senin hesap iyi. Ben kendi hesabımı feda ederim.aril:
Benim kadar kavga eden bi de murteza vardir heralde kavga rekoru bizde valla 
Bende o yuzden patladim yabirinden duymuş galiba her duyduğuna inanıyor odass var dedi atmadı yemediği için blöf yapıyor
![]()
"Hatırlatmayayım" diyorum ama kavga rekoru tartışmasız KinG CrazY'de.Benim kadar kavga eden bi de murteza vardir heralde kavga rekoru bizde valla
![]()

Benim kadar kavga eden bi de murteza vardir heralde kavga rekoru bizde valla
![]()

Anlama abi seninki emektar hesap birak da guvende kalsinBurda bişey yaptığınızı görmedim başka yerde noluyor bilmediğimiz için anlam veremiyorum![]()

Harbiden onu gecemeyiz valla"Hatırlatmayayım" diyorum ama kavga rekoru tartışmasız KinG CrazY'de.![]()

Anlama abi seninki emektar hesap birak da guvende kalsin![]()

Süresiz ban yediği yetmedi. Yeni hesap açıp onda da ban yedi.Harbiden onu gecemeyiz valla![]()
Şaka maka iyi çocuk özünde ama her şeye atarlanmasa iyi olurdu tabi ki.ben bi aralar büyük bir kavgaya karışmıştım yıl 2013ün ortalarıydı sanırım

Ya zaten ben tanistigim gun anlamistim. Nasil bi cocuk onu bilemem ama bizle tartismasa da kesin suresiz ban yer dedim uslubu yuzunden biz sorun yasamasak bile yasatmazlar oylelerini burda.Süresiz ban yediği yetmedi. Yeni hesap açıp onda da ban yedi.Şaka maka iyi çocuk özünde ama her şeye atarlanmasa iyi olurdu tabi ki.
Kac uyarin var toplamben bile uyarı aldım zamanında sataşan biri yüzünden![]()

Lan benim toplamda 13 degil hepsiBen foruma kaydolduktan sonra ilk 2 hafta içinde 13 uyarı puanı yedim toplam da.![]()

Ya zaten ben tanistigim gun anlamistim. Nasil bi cocuk onu bilemem ama bizle tartismasa da kesin suresiz ban yer dedim uslubu yuzunden biz sorun yasamasak bile yasatmazlar oylelerini burda.
Kac uyarin var toplam![]()

İyimis senin benim 3 tane var hepsinin suresi doldu yoksabi tane var her zaman kendimi tutarım, yazacak neler varda sakin olmaya eğlenceye vurmaya çalışıyorum![]()
Anlasiliyor zaten bazi yerlerde eglenceye vurmaya calisiyon aynen 
Hafif derecede hakaretten 10 uyarı puanı yedim. Diğeri de 3 puan işte.Lan benim toplamda 13 degil hepsi![]()
Sen benim sabıkayı bilmiyorsun. Ben buraya şansla başka forumdan geldim. O forumda toplam 54 gün ban yedim.
Ama orası her şeye uyarı verip duruyor. "Z2 almayın, S5 alın daha iyi yav." diye bir cümleden 2 hafta boyunca uzaklaştırma yediğime inanabiliyor musun? Değişmesi lazım oranın uyarı anlayışı. Yöneticilerin burnu havada zaten orada. Ben oraya çok emek verdim açıkçası ama yardım ettiğim kadar da imdadıma yetişen çok oldu. Orası iyi ama burası gibi sıcak ortamı yok ve buraya göre hiç aktif değil.
iyidir iyi.