KingDroid
Üye
Bosver gitsin ben eski haline ceviricem mesajicocugunne sucu var niye ustune gidiyorsun [emoji35]
Bosver gitsin ben eski haline ceviricem mesajicocugunne sucu var niye ustune gidiyorsun [emoji35]
Gitme
Hersey ortada. Konu daha derin belli oluyor.

tamam nöbet bende![]()

Evet ben baştan pes ettim gidiyorummeydan senin
![]()

İyi geceler.hadi iyi geceler size
Bugün şakalarım kavgaya yol açıyor. [emoji17] Sadece şaka bu dostum, şaka. [emoji17]Gitme
Hersey ortada. Konu daha derin belli oluyor.
Eskiden koruyup kolladigimiz adam cevreden duyduklari seyler icin bizi satiyorsa bu sakadan otededir.İyi geceler.
Bugün şakalarım kavgaya yol açıyor. [emoji17] Sadece şaka bu dostum, şaka. [emoji17]
Yakalambaç mı oynuyoruz? Herkes kaçıyor.Haaadi kaçtım ben

özre gerek yok öyle birsey olmadını herkez biliyordu zaten olsa ss var dedi atmadı olmayan birşeeyi atamaz zaten , blöfün nedenini bende anlamadım ama neyse@The Nightmare dun kufur olayinda hakliydin. Ve ben seni savunmadim. Ozur dilerim abi.

Reported !ben de gidiyorum tmm mi ikimizin ustune ustune geliyosunuz yeter ulan yeter ilk once kendinize bakin da ondan sonra bize laf cakin [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Yakalambaç mı oynuyoruz? Herkes kaçıyor.![]()

Ben ss olayı için konuşuyordum kanka.Eskiden koruyup kolladigimiz adam cevreden duyduklari seyler icin bizi satiyorsa bu sakadan otededir.

şaka olduğunu biliyoruz bazıları anlamak istemiyor sadeceİyi geceler.
Bugün şakalarım kavgaya yol açıyor. [emoji17] Sadece şaka bu dostum, şaka. [emoji17]
Dedigim gibi konu daha derin.Ben ss olayı için konuşuyordum kanka.![]()
Ve hepsinde de ben vardim. Yakinda banlanirim boyle giderse zaten. Bi helallik aliyim millether gece bi küfür konusu oluyo![]()

ne banlanması lan :döver:helal olsunDedigim gibi konu daha derin.
Ve hepsinde de ben vardim. Yakinda banlanirim boyle giderse zaten. Bi helallik aliyim millet![]()
İste bende bi bilsem... Ama boyle seyler icin dostlar satilmaz bunu cok iyi biliyorum...özre gerek yok öyle birsey olmadını herkez biliyordu zaten olsa ss var dedi atmadı olmayan birşeeyi atamaz zaten , blöfün nedenini bende anlamadım ama neyse![]()
Sagol abine banlanması lan :döver:helal olsun
Adminler banlar ben degil