Anil-D
Üye
yalan soyledigin surdan belli sen bende yoksunki nasil yazacanYok be, şaka yaptım.aril: 20 yaşındaki adama küfür mü yazacağım, hem de durduk yere?
![]()
aril:
yalan soyledigin surdan belli sen bende yoksunki nasil yazacanYok be, şaka yaptım.aril: 20 yaşındaki adama küfür mü yazacağım, hem de durduk yere?
![]()
aril:
atsana banaSs attirtma simdi![]()

alismak gerek[emoji2]Ama ilkinde cok bagli oluyosun iste ayrilmak istemiyosun[emoji19]
Bana kiz mi yok? Diye bende derdim once[emoji19]ama simdi nedense baska bi kiz garip geliyo yaa
Anıl'a küfretmedim ki.Ss attirtma simdi![]()
Sanki sen etmiyorsun ha. Sen beni zorladın zaten, tövbe etmiştim ben. [emoji17]Ss ye iyice alistin sende artik doymuyosunatsana bana![]()

Şukufe diye kaydetmissindir belli mi oluryalan soyledigin surdan belli sen bende yoksunki nasil yazacan

ss verSs ye iyice alistin sende artik doymuyosun![]()
turkce konusKeserim ! Whatsicepp çiler ankar![]()
Alismak zor olucakalismak gerek[emoji2]
Anıl'a küfretmedim ki.Sanki sen etmiyorsun ha. Sen beni zorladın zaten, tövbe etmiştim ben. [emoji17]

Devami da var en sondaKeserim ! Whatsicepp çiler ankar![]()

[emoji19] alisirsin furkanAlismak zor olucak
Yok la belki yoktur oylesine attim benss ver

ss ver
Devami da var en sonda![]()
[emoji19]aynen[emoji19] alisirsin furkan
Gruptayım ve numaranı alabilirdim ama kaydetmeyi unuttum. Kaydetsem bile neden durduk yere küfredeyim ki abi sana? [emoji17] Yalan söylemiyorum ki abi, şakaydı.yalan soyledigin surdan belli sen bende yoksunki nasil yazacan
aril:Şukufe diye kaydetmissindir belli mi olur![]()

kufur ettiyse ver dedim sana[emoji35]Yok la belki yoktur oylesine attim ben![]()
valla ya doymuyomSs ye iyice alistin sende artik doymuyosun![]()

Tahanin dedigini miss ver
Sana demedi ki
Onu buraya atsam banlarlar zaten