Telefon Tavsiyesi 7 gün süre var fakat Ne alacağımı bilmiyorum size danışayim dedim

Sponsorlu Bağlantılar

hangisini önerirsinız

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarık_07

Üye
4 kullanılmaz zaten. En az 4s :-)

tarık_07

Üye
Neyse benim tavsiyem 4s, gerisi arkadaşa kalmış. Android ve ws işletim sistemlerine bulaşmasını önermem.

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
ışte bakalım karşılaştırıyorum :D

Fenomenon

Fenomenon

Üye
iphone'un ne özelliği varmış. iphone 4s le lg g2'yi yan yana getir bak bakalım hangisi telefon hangisi değil.
androidler iphone'un yaptığını yapar daha da fazlasını yapar.
iphone 4s lg g2'den daha iyidir diyenin bir kaç tahtası eksiktir.

• Beğen
Tepkiler: muhammetuludag2

tarık_07

Üye
iphone'un ne özelliği varmış. iphone 4s le lg g2'yi yan yana getir bak bakalım hangisi telefon hangisi değil.
androidler iphone'un yaptığını yapar daha da fazlasını yapar.
iphone 4s lg g2'den daha iyidir diyenin bir kaç tahtası eksiktir.
Ben g2 ile karşılaştırma yapmadım. Sadece iphone 4s dedim. Lg g2 de güzel telefon. 1400 küsur alabiliyorsa alsın.

ByEmre221

ByEmre221

Üye
kardeşim ben sana yardımcı oluyım bak sen sağlamlık demişsin sana önericeğim o fiyata lumia 720 çünkü ekranı gorilla glass 2 ile korunmuş kamerası da iyidir fakat buraya dikkat oyun oynucakan bu telf sana uygun değildir oyun oynarsan lumia 525 tavsiye 1gb ram ı var

fk555897

fk555897

Üye
Söylediğin telefonlardan Lumia 530 haricindeki telefonlar Windows Phone 7 ve Symbian işletim sistemi kullanıyor. Aralarında en iyisi Lumia 530.

westmoreland

westmoreland

Üye
LUMIA ALACAKSAN SAKIN AMA SAKIN 512 MB RAM OLARAK ALMA. Bak bunu büyük harfle yazdım. Bu platform'un içerisindeyim. %65 kadar uygulamaların en güzellerinden mahrum kalıyorsun. 1GB sınırı ile geliyorlar. O yüzden Windows Phone kısaca Lumia tercih edecek olursan 1GB ve üzeri ram tercih edeceksin. L925-1020-1520-820-920-1320 gibi.530 ve 525'te dahil. Ram'in 1 GB olmasına kesinlikle çok dikkat et.Benim sana tavsiyem, 925 ve ya 820 almandır. Sağlam telefonlar. Hem ekranları da makul. 525 530 ekran olarak küçük. Biraz daha zorlayıp 820 veya 925 alabilirsin. Sıfırı'da ikinci eli de uygun ve şık.
Söylediğin telefonlardan Lumia 530 haricindeki telefonlar Windows Phone 7 ve Symbian işletim sistemi kullanıyor. Aralarında en iyisi Lumia 530.
Türkiye de ki resmi yani yurt içi hiç bir Lumia da Windows Phone7 mevcut değil. Hepsi son sürüme güncelli ve destek süreleri Microsoft'un olaya el atmasıyla yinelendi. Bu arkadaş Lumia tercih edecekse dikkat edeceği en önemli husus 1GB ram sınırı. Hem donanımsal, hem güncelleme konusunda, hadi bunları geçiyorum uygulamalar konusunda kesinlikle 1GB ram'e ihtiyacı var. Çoğu güzel ve gerekli uygulama 1GB ram sınırı ile geliyor.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
lumia 800'de wp7 daha doğrusu 7.5 yüklü :) zaten o telefon çok eski, sıfırı bulunmaz. bulunsa bile wp7.5 cihaz kesinlikle alınmaz.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
asus zenfone al symbiana hıç bulasma o yazdıgın lumialar ise dusuk model

• Beğen
Tepkiler: westmoreland
westmoreland

westmoreland

Üye
asus zenfone al symbiana hıç bulasma o yazdıgın lumialar ise dusuk model
Lumia 530 düşük model mi :DL925-1020-1520-820-920-1320 gibi.
---
530 ve 525'te dahil. Ram'in 1 GB olmasına kesinlikle çok dikkat e
t.

Bu cümlemde ki hangi Lumia eski?
lumia 800'de wp7 daha doğrusu 7.5 yüklü :) zaten o telefon çok eski, sıfırı bulunmaz. bulunsa bile wp7.5 cihaz kesinlikle alınmaz.
Koskoca sahibinden.com' da bile 4 adet var 2'si aynı ilan. :D

• Beğen
Tepkiler: Fenomenon ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Lumia 530 düşük model mi :DL925-1020-1520-820-920-1320 gibi.
---
530 ve 525'te dahil. Ram'in 1 GB olmasına kesinlikle çok dikkat e
t.

Bu cümlemde ki hangi Lumia eski?
asus zenfone gore dusuk model ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Lumia 530 yeni cikmadi mi yavv o gun hepsiburadada gordum 4 cekirdek ti ama ram i bilmiyom

westmoreland

westmoreland

Üye
asus zenfone gore dusuk model ?
Asus Zenfone'ın 6 adet kadar modeli var hangisinden bahsediyorsun?
Lumia 530 yeni cikmadi mi yavv o gun hepsiburadada gordum 4 cekirdek ti ama ram i bilmiyom
Bu arada L925'imi 650TL'ye satıyorum muhtemelen. Üstüne 50 ekleyip sıfır T50 alacağım :DHa bu arada güzel kardeşim eğer android istiyorsan 700 liraya T50'de var. Gerçekten sağlam telefon. Üstelik servis olarakta sıkıntı yaşamazsan. Şekli falan da on numara. Ben alacağım. Sana da tavsiyem :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Asus Zenfone'ın 6 adet kadar modeli var hangisinden bahsediyorsun?
Bu arada L925'imi 650TL'ye satıyorum muhtemelen. Üstüne 50 ekleyip sıfır T50 alacağım :DHa bu arada güzel kardeşim eğer android istiyorsan 700 liraya T50'de var. Gerçekten sağlam telefon. Üstelik servis olarakta sıkıntı yaşamazsan. Şekli falan da on numara. Ben alacağım. Sana da tavsiyem :D
Sifir t50 alcagina zenfon 5 al dah iyi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
zenfone 5 e gore dusuk model kliksa da 699 lira asus zenfone 5

westmoreland

westmoreland

Üye
zenfone 5 e gore dusuk model kliksa da 699 lira asus zenfone 5
Asus telefon mu olur, hiç tavsiye etmiyorum bu tarz telefonları. Casper'mış, Asusmuş. Bir kere tip olarak güzel değil. Lumiaların daha stabil olduğuna bahse girerim. Servis hizmeti de çok boş bu tarz bilgisayar markalarının telefonları.
Sifir t50 alcagina zenfon 5 al dah iyi
ya tamam sistem'de bi yerden sonra da tip önemli karşim, şimdi o zenfone tipi bana küfrediyormuş gibi. İsterse 20 GB ram koysun içerisine. O tipe baka baka sinir olurum ben :D

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
Tamm çok saolun herkeze teşekkür ederim beni bu konuda bilgilendirdiginız için Tabi sadece beni değil formdaki herkezi :) anladığım kadarıyla lumia alıyorum ve 1gb ram olanlardan :) son sorum şu peki lumialardan hangisi uygulama kaldırma bakımından ve çalıştırma bakımından iyidir :) kamerası 5mp olsa bile yeter :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Asus telefon mu olur, hiç tavsiye etmiyorum bu tarz telefonları. Casper'mış, Asusmuş. Bir kere tip olarak güzel değil. Lumiaların daha stabil olduğuna bahse girerim. Servis hizmeti de çok boş bu tarz bilgisayar markalarının telefonları.
ya tamam sistem'de bi yerden sonra da tip önemli karşim, şimdi o zenfone tipi bana küfrediyormuş gibi. İsterse 20 GB ram koysun içerisine. O tipe baka baka sinir olurum ben :D
Bence tasarim guzel t50 kadar deil ama olsun o kadar da cihaz guzel intel islemcili

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
aslında bilgisayar üreten şirket telefon üretimi daha iyi olur gibime geliyor ama :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt