suyunsesi
Üye
Arkadaşlar sakin. İsteyen istediğini alır ve kimse tartışmasını yapamaz. @YkPkY abi sen, ben sistemi seviyoruz ve kullanıyoruz ama herkes sevecek diye bir koşul yok. Sakin ol. Bizce en iyi sistem bu ama başkaları için diğerleri. Bana sorarsan bir insan için en iyi sistem en rahat kullandığıdır. Benim için bu.
@Akhtohet
Abi sende sakin ol. Dediğim gibi burada sistem övmeye gerek yok.
Zaten bütçeye alım şekilleri
0-1500₺ ---> WP ve IOS
1500 - ~... ---> ANDROİD
Ama ben hangisini seversem alırım. Polemiğe gerek yok![]()
+1.

İki arkadaşımında burada yorumlarını severek okuyorum. Aslında ikinizinde kötü niyeti yok. Microsoftta bizim değil, google da. Boşverin yav. Biz bizeyiz.
Pahalı telefonların hepsi güzel. Hepsi aslında yeterli. Ama kullanılmayan özellik boşuna para.
Kaç arkadaşımı biliyorum yıllar yıllar önce kızıl ötesi var diye telefona dolu para vermişlerdi. Nerede kullandılar ki o kızıl ötesini? (yıllar yıllar sonra hariç) 
Hiç unutmuyorum bir arkadaşım ilk kızıl ötesi barındıran bir telefona dünya para vermişti de, "Olum bu telefonun manyak özelliği var, deprem olsa yerin altında kalsam kızıl ötesi ile yardım isteyebiliyorum" demişti.
Hala gülerim. Bazı telefonların para eden birtakım artı özellikleri olurdu ama kullanmaya zamanın ve fırsatın olmazdı. Yine de parasını bastırıp alırdı insanlar. Düşünsenize, birileri sana bir mal satacak ama diyecek ki bunu hiç kullanamayacaksın ama olsun yinede satın al sen. Bana paranı ver. KİMSE VERMEZ. 
Bi dünya para ödediğimiz pahalı telefonlarla onların yarı fiyatına aldığımız telefonların yaptığı şeyler arasında o paraya değecek farklar kesinlikle yok.
Bırakın parası bol olan alsın. Bizler sadece teknolojik gelişmeyi takip edip birbirimizle paylaşalım.Boşverin benim babam seninkini yada seninki benimkini dövmesin.