İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar sakin. İsteyen istediğini alır ve kimse tartışmasını yapamaz. @YkPkY abi sen, ben sistemi seviyoruz ve kullanıyoruz ama herkes sevecek diye bir koşul yok. Sakin ol. Bizce en iyi sistem bu ama başkaları için diğerleri. Bana sorarsan bir insan için en iyi sistem en rahat kullandığıdır. Benim için bu.
@Akhtohet
Abi sende sakin ol. Dediğim gibi burada sistem övmeye gerek yok.
Zaten bütçeye alım şekilleri
0-1500₺ ---> WP ve IOS
1500 - ~... ---> ANDROİD
Ama ben hangisini seversem alırım. Polemiğe gerek yok :)

+1. :spr
İki arkadaşımında burada yorumlarını severek okuyorum. Aslında ikinizinde kötü niyeti yok. Microsoftta bizim değil, google da. Boşverin yav. Biz bizeyiz.
Pahalı telefonların hepsi güzel. Hepsi aslında yeterli. Ama kullanılmayan özellik boşuna para. :) Kaç arkadaşımı biliyorum yıllar yıllar önce kızıl ötesi var diye telefona dolu para vermişlerdi. Nerede kullandılar ki o kızıl ötesini? (yıllar yıllar sonra hariç) :D
Hiç unutmuyorum bir arkadaşım ilk kızıl ötesi barındıran bir telefona dünya para vermişti de, "Olum bu telefonun manyak özelliği var, deprem olsa yerin altında kalsam kızıl ötesi ile yardım isteyebiliyorum" demişti. :zuhaha: Hala gülerim. Bazı telefonların para eden birtakım artı özellikleri olurdu ama kullanmaya zamanın ve fırsatın olmazdı. Yine de parasını bastırıp alırdı insanlar. Düşünsenize, birileri sana bir mal satacak ama diyecek ki bunu hiç kullanamayacaksın ama olsun yinede satın al sen. Bana paranı ver. KİMSE VERMEZ. :)
Bi dünya para ödediğimiz pahalı telefonlarla onların yarı fiyatına aldığımız telefonların yaptığı şeyler arasında o paraya değecek farklar kesinlikle yok. :) Bırakın parası bol olan alsın. Bizler sadece teknolojik gelişmeyi takip edip birbirimizle paylaşalım.
Boşverin benim babam seninkini yada seninki benimkini dövmesin. :anlas:

• Beğen
Tepkiler: emz, 4MaGuS ve Akhtoher

Akhtoher

Akhtoher

Üye
İki arkadaşımında burada yorumlarını severek okuyorum. Aslında ikinizinde kötü niyeti yok. Microsoftta bizim değil, google da. Boşverin yav. Biz bizeyiz.
Pahalı telefonların hepsi güzel. Hepsi aslında yeterli. Ama kullanılmayan özellik boşuna para. :) Kaç arkadaşımı biliyorum yıllar yıllar önce kızıl ötesi var diye telefona dolu para vermişlerdi. Nerede kullandılar ki o kızıl ötesini? (yıllar yıllar sonra hariç) :D
Hiç unutmuyorum bir arkadaşım ilk kızıl ötesi barındıran bir telefona dünya para vermişti de, "Olum bu telefonun manyak özelliği var, deprem olsa yerin altında kalsam kızıl ötesi ile yardım isteyebiliyorum" demişti. :zuhaha: Hala gülerim. Bazı telefonların para eden birtakım artı özellikleri olurdu ama kullanmaya zamanın ve fırsatın olmazdı. Yine de parasını bastırıp alırdı insanlar. Düşünsenize, birileri sana bir mal satacak ama diyecek ki bunu hiç kullanamayacaksın ama olsun yinede satın al sen. Bana paranı ver. KİMSE VERMEZ. :)
Bi dünya para ödediğimiz pahalı telefonlarla onların yarı fiyatına aldığımız telefonların yaptığı şeyler arasında o paraya değecek farklar kesinlikle yok. :) Bırakın parası bol olan alsın. Bizler sadece teknolojik gelişmeyi takip edip birbirimizle paylaşalım.
Sonuna kadar katılıyorum. Lakin ben taraflı düşünmek istemiyorum. Geride kalan 1.5 yıl içinde Galaxy Note, Galaxy S3, HTC ONE, Lumia 1020, iphone 5, Lumia 1520 ve şu anda Xperia Z2 ile Lumia 630 kullanıyorum Allah aşkına Android'i savunduğumu düşünen varsa şu kullandığım cihazlara bakarak düşünsün, böyle fan mı olur? Ben istiyorum iyisiyle kötüsüyle her işletim sisteminin eksiğini yada artısını konuşalım. Saten forum bunun için var. Ama diğer arkadaş buralarda beni hiç görmemiş gibi tuhaf tuhaf konuşuyor insanın canı sıkılıyor böyle durumlarda.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sana katılıyorum verdiğin her paranın sonuna kadar özellikler dahil herşeyini kullanacaksın tanıdığım bir çok kişi var 5s s4 alıp sadece oyun ve webte geziniyorlar ona verecek paraya yazık yani neyse kendileri bilir

...decode...

...decode...

Üye
Bugün facebook'taki Windows Phone Lovers sayfasında şöyle bir şey paylaşıldı fakat doğruluğundan çok emin değilim:

Özet geçecek olursam; WPCentral'dan Daniel Rubino, Twitter ve Instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinin WP uygulamalarına sık bir şekilde güncelleme vermemelerinin nedenini hala 8.0'dan 8.1'e geçmeyen binlerce kullanıcı olmasına bağlıyor. 8.1'in resmi sürümünün dağıtılmasından itibaren bu bahsedilen uygulamalar üzerinde çalışıldığı ve hatta bitirildiği fakat üste bahsedilen neden yüzünden uygulama güncellemelerinin geciktiği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Bugün facebook'taki Windows Phone Lovers sayfasında şöyle bir şey paylaşıldı fakat doğruluğundan çok emin değilim:

Özet geçecek olursam; WPCentral'dan Daniel Rubino, Twitter ve Instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinin WP uygulamalarına sık bir şekilde güncelleme vermemelerinin nedenini hala 8.0'dan 8.1'e geçmeyen binlerce kullanıcı olmasına bağlıyor. 8.1'in resmi sürümünün dağıtılmasından itibaren bu bahsedilen uygulamalar üzerinde çalışıldığı ve hatta bitirildiği fakat üste bahsedilen neden yüzünden uygulama güncellemelerinin geciktiği belirtiliyor.
Umarım gerçekten böyledir.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İlk defa beyaz Lumia'm oldu:)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@bulutsuzgece

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: m542tf, 4MaGuS, ...decode... ve 7 diğerleri
suyunsesi

suyunsesi

Üye

@bulutsuzgece

Hocam hayırlısı olsun. Beyaz yakışır :). Gerçi bu tasarımın bence turuncusu süper görünüyordu ama.

emz

emz

Üye

@bulutsuzgece

Hayırlı olsun Ali Kemal abi. Yakışmış. Sana da böyle telefon lazım zaten. Ah ah inşallah ilerleyen zamanlarda bizim olur böyle telefonlarımız :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun Ali Kemal abi. Yakışmış. Sana da böyle telefon lazım zaten. Ah ah inşallah ilerleyen zamanlarda bizim olur böyle telefonlarımız :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

Hocam hayırlısı olsun. Beyaz yakışır :). Gerçi bu tasarımın bence turuncusu süper görünüyordu ama.
Teşekkürler arkadaşlar. Bwyz son zamanlarda en çok istediğim renkti zaten. Ayrıca diğer renklerin hepsini kullandım artık değişiklik gerekiyordu.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve emz
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
  • Beğen

KutayErim

Üye
İyi forumlar arkadaşlar.Ben 8.1 Developers yuklemiştim şimdi haliyle cyan yukleyemiyorum pcden yazılım kurtarma denedim ama pc xp olduğu için çalışmadı internet cafe vs yerlerede gitmeyi duşundum ama bir arkadaş forumda 4-5 saat surdu diyince ondanda vazgeçtim şimdi ayarlar-hakkında-telefonu sıfırla yapınca 8.0 olarak gelmiyor 8.1 developers olarak geliyor şimdi bu ses kıs + güç tuşlarına basarak hard reset atılıyor anladığım kadarıyla ünlem işareti çıkıyor bunu yaparsam telefon 8.0 a dönermi. ? Teşekkurler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İyi forumlar arkadaşlar.Ben 8.1 Developers yuklemiştim şimdi haliyle cyan yukleyemiyorum pcden yazılım kurtarma denedim ama pc xp olduğu için çalışmadı internet cafe vs yerlerede gitmeyi duşundum ama bir arkadaş forumda 4-5 saat surdu diyince ondanda vazgeçtim şimdi ayarlar-hakkında-telefonu sıfırla yapınca 8.0 olarak gelmiyor 8.1 developers olarak geliyor şimdi bu ses kıs + güç tuşlarına basarak hard reset atılıyor anladığım kadarıyla ünlem işareti çıkıyor bunu yaparsam telefon 8.0 a dönermi. ? Teşekkurler
maalesef dönmez

Serhan

Serhan

Üye
Recovery Tool ile inanılşmaz kolay :d:

KutayErim

Üye
Evet ama uşeniyorum şimdi git bi arkadaşına kanka 3-4 saat telefonu guncelliycem pcni ver falan :D en iyisi ya bir pc almak yada windowsun Dp yapanlar için cyan çıkarmasını beklemek :P

Serhan

Serhan

Üye
Evet ama uşeniyorum şimdi git bi arkadaşına kanka 3-4 saat telefonu guncelliycem pcni ver falan :D en iyisi ya bir pc almak yada windowsun Dp yapanlar için cyan çıkarmasını beklemek :P

Bende 30,dk surdu :hmmm

KutayErim

Üye
Bir forumda çocuk 4 saat surdu dedi? 30 dakikamı :S

beats

beats

Üye
Bir forumda çocuk 4 saat surdu dedi? 30 dakikamı :S
Cihaz yazılımını indirmek uzun sürebilir eğer internet hızlıysa çabuk iner. 8 mbps internet ile 20 ile 30 dakika indirmesi sürer, yazılımı cihaza yüklemesi 5 dakika. Halihazırda yazılım elinde varsa hemen halledersin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
m542tf

m542tf

Üye

gt racing 2 ilk açılınca böyle oluyor sonra hiç açılmıyor. L1520 de.

beats

beats

Üye
Nokia'nın sosyal medyasını kontrol edenler hep aynı sanırım, sadece Türkiye'ye özgü değilmiş:

Küçük de olsa göze batıyor 4.7" nedir yahu :)

Üst Alt