Evet cunku tapatalk imzasi yonetim tarafindan kaldirildi [emoji1] Ben smiley zannettim kb
dogukan- Üye The Shadow' Alıntı: Evet cunku tapatalk imzasi yonetim tarafindan kaldirildi [emoji1] Genişletmek için tıkla ... Ben smiley zannettim kb
The Shadow' Alıntı: Evet cunku tapatalk imzasi yonetim tarafindan kaldirildi [emoji1] Genişletmek için tıkla ... Ben smiley zannettim kb
KingDroid Üye Sucrofe' Alıntı: ROM'dan kaynaklanıyor olabilir. Ben Optimus G3 v1.3.2 ROM'unu yüklediğimden beri bildirim alamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Once bildirim geliyodu
Sucrofe' Alıntı: ROM'dan kaynaklanıyor olabilir. Ben Optimus G3 v1.3.2 ROM'unu yüklediğimden beri bildirim alamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Once bildirim geliyodu
SHS Üye dogukan-' Alıntı: Bilmem ki son anda bildirim cekmecesini actim hehe ekranda easyeye var o yuzden ole Genişletmek için tıkla ... buldun mu paralısını o pronun
dogukan-' Alıntı: Bilmem ki son anda bildirim cekmecesini actim hehe ekranda easyeye var o yuzden ole Genişletmek için tıkla ... buldun mu paralısını o pronun
dogukan- Üye SHS' Alıntı: buldun mu paralısını o pronun Genişletmek için tıkla ... Ne yazikki 1.4.4 var istersen
Sucrofe Üye dogukan-' Alıntı: Romu yukledim entresan bir sekilde kamera ve retrica calisiyor nasil oluyor the shadow Genişletmek için tıkla ... Neden olmasın ki? Android sürümünü yükseltmişsindir.
dogukan-' Alıntı: Romu yukledim entresan bir sekilde kamera ve retrica calisiyor nasil oluyor the shadow Genişletmek için tıkla ... Neden olmasın ki? Android sürümünü yükseltmişsindir.
KingDroid Üye SHS' Alıntı: buldun mu paralısını o pronun Genişletmek için tıkla ... Ben Darker Pro kullaniyorum
SHS Üye dogukan-' Alıntı: Ne yazikki 1.4.4 var istersen Genişletmek için tıkla ... yok ben senin için baktıydım bulamadım
dogukan-' Alıntı: Ne yazikki 1.4.4 var istersen Genişletmek için tıkla ... yok ben senin için baktıydım bulamadım
Sucrofe Üye frknkrc44' Alıntı: Ben Darker Pro kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... O ne la? Anil-D' Alıntı: aha Genişletmek için tıkla ... ?
frknkrc44' Alıntı: Ben Darker Pro kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... O ne la? Anil-D' Alıntı: aha Genişletmek için tıkla ... ?
dogukan- Üye Sucrofe' Alıntı: Neden olmasın ki? Android sürümünü yükseltmişsindir. Genişletmek için tıkla ... Camcorder bozuk yaziyordu stockta sorun yok zaten normalde 4.2.2 de hic kamera calismazdi
Sucrofe' Alıntı: Neden olmasın ki? Android sürümünü yükseltmişsindir. Genişletmek için tıkla ... Camcorder bozuk yaziyordu stockta sorun yok zaten normalde 4.2.2 de hic kamera calismazdi
dogukan- Üye SHS' Alıntı: yok ben senin için baktıydım bulamadım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abi
Sucrofe Üye +9 parlaklık satılır. dogukan-' Alıntı: Camcorder bozuk yaziyordu stockta sorun yok zaten normalde 4.2.2 de hic kamera calismazdi Genişletmek için tıkla ... Telefonun ne?
+9 parlaklık satılır. dogukan-' Alıntı: Camcorder bozuk yaziyordu stockta sorun yok zaten normalde 4.2.2 de hic kamera calismazdi Genişletmek için tıkla ... Telefonun ne?
Anil-D Üye dogukan-' Alıntı: Tamamen kapatsaydın ekranı [emoji1] Genişletmek için tıkla ... kör olacak [emoji41]
dogukan-' Alıntı: Tamamen kapatsaydın ekranı [emoji1] Genişletmek için tıkla ... kör olacak [emoji41]