s3 karisik sorunlaar

Sponsorlu Bağlantılar

askımm

Üye
    Konu Sahibi
s3 karisik sorunlaar
ark s3 aldim 2 el ama sanki bseyler eksik cihaza müdahale etmedim stabil calisio ama 1 usb hata ayiklama modu yok ayarlarda gelistrici secenekleri yok en son birde opera clasic pro netde gezinirken yazilar birbirine girdi oo an onu kapatmadim baska tarayici actim sorun yok prodan mi ekranda sorunmu var anlamadim birde ekran gncellemesi die bse vardi die bliorum ama yok ayarlarda .. stabil dknmatik vb calisio ???

FK5896

FK5896

Üye
ayarlar > daha fazla > cihaz hakkında > yapım numarasının üstüne 7 kez tıkla. otomatik olarak açılması lazım.

• Beğen
Tepkiler: McBoltt60

askımm

Üye
    Konu Sahibi
hocam cok saol ya vlla nasil bi sistem bu ariyom 2 gn oldu yok :) tsk

FK5896

FK5896

Üye
  • Beğen

askımm

Üye
    Konu Sahibi
isallah hocam 2 el aldm vlla öle olunca korktum smdi anlatamazsinda derdini telefoncuya temiz gzkuo cihaz tabi alirken pek bkamdim sistemine bktm sarj wifi gbi ama arka kapak bt ora etiket yok cihaz hakkinda ... kasami deyismis anlamadimm :s

FK5896

FK5896

Üye
isallah hocam 2 el aldm vlla öle olunca korktum smdi anlatamazsinda derdini telefoncuya temiz gzkuo cihaz tabi alirken pek bkamdim sistemine bktm sarj wifi gbi ama arka kapak bt ora etiket yok cihaz hakkinda ... kasami deyismis anlamadimm :s
olabilir hocam ama sorun yoksa dert etmeye gerek yok bence :)

• Beğen

askımm

Üye
    Konu Sahibi
suan sorun teskil etmiyo hocam bkalim zamanla olcagi varsada olur :)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
suan sorun teskil etmiyo hocam bkalim zamanla olcagi varsada olur :)
bir şey olmaz hocam inşAllah, güle güle kullanın. :)

hocam direk. Satmani tercih ederim yoksa sorun yasarsin takilma veya donma gibi ...
Babam S3 kullaniyor ..
Fm radyo iste yken dinliyor..
Bazi günler. Arada donup kaliyor mus çözümleri. Denedim malesef bi care yok ..
S3 satsan 600 civari direk sat Genaral mobile. Discovery almani tercih ederim kullanis olarak sorun görmedim. .
Arkadaslarim kullaniyor memnun ..
Benden sana tavsiye Telfonlara fazla ustun olarak bi merak in yoksa eger gene oo size yetebilir ..,
tabi telfonu incele
Yinede ((sen bilirsin))..
Burda ki benim yorum olarak seni bilgilendirmek !!!

• Beğen
Tepkiler: bby-34
McBoltt60

McBoltt60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bby-34 ve FK5896
FK5896

FK5896

Üye
hocam direk. Satmani tercih ederim yoksa sorun yasarsin takilma veya donma gibi ...
Babam S3 kullaniyor ..
Fm radyo iste yken dinliyor..
Bazi günler. Arada donup kaliyor mus çözümleri. Denedim malesef bi care yok ..
S3 satsan 600 civari direk sat Genaral mobile. Discovery almani tercih ederim kullanis olarak sorun görmedim. .
Arkadaslarim kullaniyor memnun ..
Benden sana tavsiye Telfonlara fazla ustun olarak bi merak in yoksa eger gene oo size yetebilir ..,
tabi telfonu incele
Yinede ((sen bilirsin))..
Burda ki benim yorum olarak seni bilgilendirmek !!!
memnunsa sorun yok. s3 discovery'den iyi bence discovery'de bazı kronik sorunlar var. s3'ün touchwiz'i çok mu kasıyor? yükle nova launcheri füze gibi olsun ayrıca bir sürü rom desteği var zaten.

• Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye
memnunsa sorun yok. s3 discovery'den iyi bence discovery'de bazı kronik sorunlar var. s3'ün touchwiz'i çok mu kasıyor? yükle nova launcheri füze gibi olsun ayrıca bir sürü rom desteği var zaten.
Oda dogru aslinda ama tabi o arkadas icin sorun olmazsa takilma donma gibi sorunlara SIKINTI yapmassa GÜLE. GÜLE. Kullanmani dilerim..

• Beğen

askımm

Üye
    Konu Sahibi
Oda dogru aslinda ama tabi o arkadas icin sorun olmazsa takilma donma gibi sorunlara SIKINTI yapmassa GÜLE. GÜLE. Kullanmani dilerim..
tsk hocam tabi s4 den bu modele dsunce biraz tohaf gldi telefon s4 fark hissettrio s4 1cb en az ram kalirken s3 malesef sikinti root yaptm 300 civari bos ram kaldi. uygun akici bi rom blursam yüklerim touchwz bya ram yio ...

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Aynen oyle ..
Ya cyberman. Bi rom var iste sade clasic rom general mobile ROMU isterson surumunu kur takilma. Sorun olmaz diye dusuniyorum ..
Fazla clasic goruntu olarak telefonda tam begenmedim iste kullanmadım.
Sen bilirsin., gene youtebeden videolara bak ..,

• Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye

Bizde ki ram 1gb ligini bile gostermiyor !!!

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
  • Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye
bence sağdaki normal olanı değil 2 gb ram'li modelleri var s3'ün ondan olmalı. bir keresinde sahibinden.com'da denk gelmiştim.
Bende bakim de iste yarisindan cogu izledigim videolarda ki hepside yabanci bi cogunde 1 gb yakin ram gözüküyor, , bizde ise 843 mb filan TR denk gelmedimde belki de dedigin hibi farkli ....

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
Bende bakim de iste yarisindan cogu izledigim videolarda ki hepside yabanci bi cogunde 1 gb yakin ram gözüküyor, , bizde ise 843 mb filan TR denk gelmedimde belki de dedigin hibi farkli ....
bence dediğim gibi ve artık 1 GB ram bile yetersiz kalabiliyor. 2 ve 3 ideal note 4'te bile 3 GB ram varsa bi bildikleri olmalı :) ama yine 1 GB ram değeride iyi..

• Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye
bence dediğim gibi ve artık 1 GB ram bile yetersiz kalabiliyor. 2 ve 3 ideal note 4'te bile 3 GB ram varsa bi bildikleri olmalı :) ama yine 1 GB ram değeride iyi..
:D yettigi kadar diyorum.
Suan var S3 iste hayla SIKINTI yasatiyor.!!. Ama menude gecikme felan olunca SIKINTI. Yapiyo bende o neyse lg g2 Ekran hem büyüklüğünü. Tasarimini ve temalarını. Begendim !!! 16 gb bana dusen 10 gb bile yetiyor..

• Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye
Sanirim sahibinden.com da gördüğün. S3 yurtdisi telfon oldugundan dolayi 2gb Ram demmek ki bunlar 4G lte oldugundan dolayi diye düşünüyor um...
Sanirim sahibinden.com da gördüğün. S3 yurtdisi telfon oldugundan dolayi 2gb Ram demmek ki bunlar 4G lte oldugundan dolayi diye düşünüyor um...

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt