KingDroid
Üye
Once sakinles sonra kur kuracaksan da aceleye gerek yokOfff bu tapatalk 2 yedi beni ama gecen de neredeyse 1 hafta kullanamadim telefonu onun da korkusu var

Moralin bozuk diye telefonu kırdın iyice bozuldu.iyi dilim telefonu kirdim.ekranini ama moralim bozuktu ondan kirdim cok kotuyum sem

Bi görüşme yapayım yarında bakıcaz oturdugum yerden halledersem ne mutlu banada öteki türlü uğraşmaya değmez yavvaybe ağır bedel ödüyecek demek seninki![]()
![]()

Tapatalk tan bikac gundur hic bildirim gelmiyorOnce sakinles sonra kur kuracaksan da aceleye gerek yok![]()

Tamam indiremedim ama dosyayi su goo.im de takili kaliyor.Bu saatte pcyede gecemeyecegime gore :mad:Once sakinles sonra kur kuracaksan da aceleye gerek yok![]()
ben asla küfür etmem merak etmeyin hadi sen de allah a emanet olTamam memurların sitesi açıklamış![]()
Beyler size tavsiyem birisine hakaret ederken 2. Kez düşünün !
Hadi allaha emanet
Çok pis küfürler ediyor vallahi. Ben bir şey demiyorum sana. Tövbeliyim zaten. KinG CrazY kardeşimden farksızdır ama aşırı küfretti. Onun adına ben senden özür diliyorum.Çok yüz veriyosunu şu çocuğa sonra böyle oluyo.
Çok yüz veriyosunu şu çocuğa sonra böyle oluyo.
evet agresifligim var ustumde patlamak istemiyorumMoralin bozuk diye telefonu kırdın iyice bozuldu.
İyiyim.
Masraf yapma boş yere.herkes yattı yalnız başıma tv açık ama bakmıyom![]()

Eyvallah.Çok pis küfürler ediyor vallahi. Ben bir şey demiyorum sana. Tövbeliyim zaten. KinG CrazY kardeşimden farksızdır ama aşırı küfretti. Onun adına ben senden özür diliyorum.
Yarin indirirsinTamam indiremedim ama dosyayi su goo.im de takili kaliyor.Bu saatte pcyede gecemeyecegime gore :mad:
bana geliyorTapatalk tan bikac gundur hic bildirim gelmiyor![]()

Beklemek zor birde new man abiden cevap bekliyorumYarin indirirsin![]()
Napıyosun profilimdeki kız fotoğrafını kaldirtan adamEyvallah.

Patlamamış hâlin bu mu la?evet agresifligim var ustumde patlamak istemiyorum

Beklemek zordur ama iyidirBeklemek zor birde new man abiden cevap bekliyorum
Acele genelde halfbrick e yol acar