Huawei Ascend Y320 Custom Rom Ve Root Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Mesela Bu Yukardan Aşağıya Çektiğin Bildirim Paneli Varya Ondaki Simgeleri Dahada Güzelleştirebilirmiyiz Renk Olarak Her Yönden Çok Basit Duruyor :) Biraz Çok Oluyorum Galiba :)

KingDroid

KingDroid

Üye
Harbiden Adamsın. S5 Launcheride Koydum Tam Oldu Buna Nasıl Cwm Yuklerız Bılıyormusun :) Bırde Şey Sorucam Telefonu Nasıl Dahada Guzellestırebılırım :)
Cwm yi yuklemeye bi bakayim :)

KingDroid

KingDroid

Üye
Mesela Bu Yukardan Aşağıya Çektiğin Bildirim Paneli Varya Ondaki Simgeleri Dahada Güzelleştirebilirmiyiz Renk Olarak Her Yönden Çok Basit Duruyor :) Biraz Çok Oluyorum Galiba :)
O simgeleri degistirmeyi bende isterdim ama yok :( o siyah arkaplan yerine resim veya baska renk yapma var sadece :) (direkt cektiginde gelen siyah arkaplan)

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
O simgeleri degistirmeyi bende isterdim ama yok :( o siyah arkaplan yerine resim veya baska renk yapma var sadece :) (direkt cektiginde gelen siyah arkaplan)
Olaydı İyi Olurdu Peki O Yukarıdan Aşağıya İnen Yerde s4 Gibi Kısa Toogle Bar Gibi Bişey Yapabilirmiyiz ? :)

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Onu da yapamayiz maalesef :( ama olmamasi daha iyi bence :oke:
Nedenini Bilmediğim İçin Peki Diyorum Ve CVM Yada Herhangibir Recovery Varmıdır. XDA'daki Hariç Ordakini Yükleyemedim Ben Bir Türlü Olmadı.

KingDroid

KingDroid

Üye
Nedenini Bilmediğim İçin Peki Diyorum Ve CVM Yada Herhangibir Recovery Varmıdır. XDA'daki Hariç Ordakini Yükleyemedim Ben Bir Türlü Olmadı.
Rom manager ile yukleniyor birazdan premium olaninin linkini verecem bunu ilk actiginda zaten sana cwm veya twrp yuklemen gerektigini soyleyecektir :oke:

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Adamsın Harbiden Bak :) Sabırsızlıkla Ve Dört Gözle Beklemekteyim...

KingDroid

KingDroid

Üye
Rom manager premium burdan indir

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Yok Yüklemiyor Çözemedim :(

KingDroid

KingDroid

Üye
Sana kilit ekrani ve launcher da durum cubugunu saydam yapmayi ve kilit ekraninin arkasindaki golgeyi kaldirmayi ogreteyim mi?

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
:) Neyse Artık Rom Bekliyicez.. Mümkün Mertebe Öğrenmek İsterim :) Tuş Kilidini Güzelleştirmeyi Felanda :) Ve Android Sürümün Kaç

KingDroid

KingDroid

Üye
4.2.2 senin?

KingDroid

KingDroid

Üye
4.2.2 Malesef Ama XDA'da Birinin Telefonun Özelliklerinde Rast Geldim 4.4.2 İdi Şaşırdım
Ya onu yukleme beta o daha :oke: o yuzden guncelleme ekraninda gozukmuyor ve sadece cin'de var bu beta :oke:

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Olsun Bulabilsem Yüklerdim :( Neyse Diğer Şeyleri Nasıl Yapıcam

KingDroid

KingDroid

Üye
Sana ogreteceklerimden mi bahsediyorsun?

KingDroid

KingDroid

Üye
Durum cubugunu kilit ekrani ve launcher'da saydam yapmak icin

1- gravitybox'a gir
2- "saydamlik yonetimi" ne gir
3- bastan iki gostergeyi %100 olana kadar saga dogru cek

Kilit ekrani arkaplan golgesi kaldirma

1- gravitybox'a gir
2- "kilit ekrani iyilestirmeleri" ne gir
3- "Disable lockscreen shade" in yanina tik koy

Üst Alt