Cwm yi yuklemeye bi bakayimHarbiden Adamsın. S5 Launcheride Koydum Tam Oldu Buna Nasıl Cwm Yuklerız BılıyormusunBırde Şey Sorucam Telefonu Nasıl Dahada Guzellestırebılırım
![]()

O simgeleri degistirmeyi bende isterdim ama yokMesela Bu Yukardan Aşağıya Çektiğin Bildirim Paneli Varya Ondaki Simgeleri Dahada Güzelleştirebilirmiyiz Renk Olarak Her Yönden Çok Basit DuruyorBiraz Çok Oluyorum Galiba
![]()
o siyah arkaplan yerine resim veya baska renk yapma var sadece
(direkt cektiginde gelen siyah arkaplan)Olaydı İyi Olurdu Peki O Yukarıdan Aşağıya İnen Yerde s4 Gibi Kısa Toogle Bar Gibi Bişey Yapabilirmiyiz ?O simgeleri degistirmeyi bende isterdim ama yoko siyah arkaplan yerine resim veya baska renk yapma var sadece
(direkt cektiginde gelen siyah arkaplan)

Onu da yapamayiz maalesefOlaydı İyi Olurdu Peki O Yukarıdan Aşağıya İnen Yerde s4 Gibi Kısa Toogle Bar Gibi Bişey Yapabilirmiyiz ?![]()
ama olmamasi daha iyi bence 
Nedenini Bilmediğim İçin Peki Diyorum Ve CVM Yada Herhangibir Recovery Varmıdır. XDA'daki Hariç Ordakini Yükleyemedim Ben Bir Türlü Olmadı.Onu da yapamayiz maalesefama olmamasi daha iyi bence
![]()
Rom manager ile yukleniyor birazdan premium olaninin linkini verecem bunu ilk actiginda zaten sana cwm veya twrp yuklemen gerektigini soyleyecektirNedenini Bilmediğim İçin Peki Diyorum Ve CVM Yada Herhangibir Recovery Varmıdır. XDA'daki Hariç Ordakini Yükleyemedim Ben Bir Türlü Olmadı.

Valla benim de g*tum yemedigi icin vazgectimYok Yüklemiyor Çözemedim![]()
sanki rom yukleyecez 
4.2.2 Malesef Ama XDA'da Birinin Telefonun Özelliklerinde Rast Geldim 4.4.2 İdi Şaşırdım4.2.2 senin?
Ya onu yukleme beta o daha4.2.2 Malesef Ama XDA'da Birinin Telefonun Özelliklerinde Rast Geldim 4.4.2 İdi Şaşırdım
o yuzden guncelleme ekraninda gozukmuyor ve sadece cin'de var bu beta 
Sana ogreteceklerimden mi bahsediyorsun?
KesinlikleDurum cubugunu kilit ekrani ve launcher'da saydam yapmak icinKesinlikle