Karşılaştırma Takas yapaym mı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Takas yapaym mı
3 aylik s5 telefonumu htc one m8 lg g3 veya z2 ile takas etmek istiyorum takas etmelimiyim yoksa note 4 mü alayim ne diyosunuz arkadaslar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Telefondan memnun değilsen G3 ile takas edersen çok iyi olur note 4 ile S5 i kimsenin takas edeceğini zannetmiyorum. Note 4 takas yapan olursa tabiki note 4 le takas et :oke:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan memnun değilsen G3 ile takas edersen çok iyi olur note 4 ile S5 i kimsenin takas edeceğini zannetmiyorum. Note 4 takas yapan olursa tabiki note 4 le takas et :oke:
note 4 ustune verebilirim veya satip ta alabilirim ama lg g3 z2 ve m8 kafa kafaya olur diye dusunuyorum yanlismiyim ?

ANIL

ANIL

Admin
S5 ile memnun değilsen Note 4 yerine diğer cihazlara yönel bence.

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Z2 benim tercihim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arada bi sapitiyor samsung kronik sorunlarindan bıktım artik

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
gamlı.byks

gamlı.byks

Üye
z2 ile takas edebilirsin ama note 4 ü beğendiysen note 4 ü bekle

• Beğen

kb31

Üye
Lg g3 tabikide

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
lg g3 buldum bitane 300 tl uste istiyor

byAndroid

byAndroid

Üye
2. El ve 300 lira istiyor vermem valla

• Beğen
foreverthe

foreverthe

Üye
Hocam bence siz androidden sıkılmışta olabilirsiniz. Size tavsiyem iPhone 6 bekleyin beğenirseniz alın kullanın ha beğenmediniz mi çok kolay şekilde takas yapabilirsiniz bence.

• Beğen

hasmujo

Üye
Bence lg g3 alma.Kamera odaklanmasi rezalet. Yakin bit şeye odaklamaya çalıştım 5 kere denedim odaklanamadi.M8 al bulursan bir kusurunu bulamazsın onun

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bence siz androidden sıkılmışta olabilirsiniz. Size tavsiyem iPhone 6 bekleyin beğenirseniz alın kullanın ha beğenmediniz mi çok kolay şekilde takas yapabilirsiniz bence.
kaçtan giris yapar tr ye ?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bence samsungtan vazgeç sen 3 cihazda çok güzel ne için alıcağına bağlı sağlamlık su toz geçirmezlik istiyosan z2 alabilirsin 3 cihazında arayüzü samsungtan hızlıdır

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bence samsungtan vazgeç sen 3 cihazda çok güzel ne için alıcağına bağlı sağlamlık su toz geçirmezlik istiyosan z2 alabilirsin 3 cihazında arayüzü samsungtan hızlıdır
lg g3 dusunuyorum ama uste 300 lira istiyor adam

foreverthe

foreverthe

Üye
kaçtan giris yapar tr ye ?
Şu an olan 5S fiyatından girecektir. İlk başta pahalı olur ama sonradan normal fiyata döner. sLeepLe arkadaşımızın dediğine katılıyorum bende, Samsung arayüzü yüzünden çok kaybediyor ve malzeme kalitesi. Note 4'te kenarlar metal olmuş ama inşallah o metal kısımlar S3 gibi modellerde olduğu gibi soyulup, dökülmez :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
lg g3 300 tl istiyorsa verme kardeşim başka satıcı yok mu sanki birazcık araştır :oke:

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
samsung dan sogudum ya degisiklik istiyorum ya sony ya htc alicam iphone de sıkıntı
lg g3 300 tl istiyorsa verme kardeşim başka satıcı yok mu sanki birazcık araştır :oke:
varda hepsi cok istiyor 200 300 tl uste ver diyor kafa kafaya giren yok

sLeepLe

sLeepLe

Üye
samsung dan sogudum ya degisiklik istiyorum ya sony ya htc alicam iphone de sıkıntı
varda hepsi cok istiyor
o zaman m8 ya da z2 düşün kardeşim s5 üstünede 300 nasıl istiyolar anlamadım piyasası ne bunun s5in

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt