note 4 ustune verebilirim veya satip ta alabilirim ama lg g3 z2 ve m8 kafa kafaya olur diye dusunuyorum yanlismiyim ?Telefondan memnun değilsen G3 ile takas edersen çok iyi olur note 4 ile S5 i kimsenin takas edeceğini zannetmiyorum. Note 4 takas yapan olursa tabiki note 4 le takas et![]()
kaçtan giris yapar tr ye ?Hocam bence siz androidden sıkılmışta olabilirsiniz. Size tavsiyem iPhone 6 bekleyin beğenirseniz alın kullanın ha beğenmediniz mi çok kolay şekilde takas yapabilirsiniz bence.
lg g3 dusunuyorum ama uste 300 lira istiyor adambence samsungtan vazgeç sen 3 cihazda çok güzel ne için alıcağına bağlı sağlamlık su toz geçirmezlik istiyosan z2 alabilirsin 3 cihazında arayüzü samsungtan hızlıdır
Cok fazla kardesim sakin verme o kadarlg g3 dusunuyorum ama uste 300 lira istiyor adam
Şu an olan 5S fiyatından girecektir. İlk başta pahalı olur ama sonradan normal fiyata döner. sLeepLe arkadaşımızın dediğine katılıyorum bende, Samsung arayüzü yüzünden çok kaybediyor ve malzeme kalitesi. Note 4'te kenarlar metal olmuş ama inşallah o metal kısımlar S3 gibi modellerde olduğu gibi soyulup, dökülmezkaçtan giris yapar tr ye ?

varda hepsi cok istiyor 200 300 tl uste ver diyor kafa kafaya giren yoklg g3 300 tl istiyorsa verme kardeşim başka satıcı yok mu sanki birazcık araştır![]()
o zaman m8 ya da z2 düşün kardeşim s5 üstünede 300 nasıl istiyolar anlamadım piyasası ne bunun s5insamsung dan sogudum ya degisiklik istiyorum ya sony ya htc alicam iphone de sıkıntı
varda hepsi cok istiyor