Uygulama İmei Silmek :)

Sponsorlu Bağlantılar

hacking53

Üye
    Konu Sahibi
İmei Silmek :)
Merhaba arkadaşlar :)
Bir akrabam yurt dışından geldi burada s4 telefonuna kullansın diye imei attırdık tekrar gidecek s4ün kendi imeisini geri getirmek için tekrardan imei mi attırmak lazım yoksa daha başka bir yolu var mı :)

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
IMEI yi Türkiye için mi ayarladınız?

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Almancan v arsaGoogle a IMEI-Anfrage yazın oradan buradaki IMEI yi sorgulayın. Yok derse eski IMEI yazın varsa eski IMEIYalnız akraban almanyadan değilse o dilde yazın aynı işlemleri yapın

hacking53

Üye
    Konu Sahibi
Almancan v arsaGoogle a IMEI-Anfrage yazın oradan buradaki IMEI yi sorgulayın. Yok derse eski IMEI yazın varsa eski IMEIYalnız akraban almanyadan değilse o dilde yazın aynı işlemleri yapın
Onun imeisinde sıkıntı olacağını sanmıyorum telefonunu sıfır aldı Türkiye ye gelince pasaporta kayıt ettirmedik az kalacak diye bende imei attırdım şimdi geri gidecek diye sorun olmasın diye o telefonun kendi imeisine dönmek istiyorum acaba tekrar i imeiyi mi attırmam gerek yoksa eski imei ye dönmek için başka çözüm yolu var mı :)

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Sisteme yazdıysanız format

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
IMEI yi telefona kaydettiniz mi

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Yeni attırın ama Almanyada

Kontrol

Kontrol

Üye
Eski imei numarasini box ile yazdırın. Bunu da telefona imei artırdığınız yere tekrar götürerek yapabilirsiniz. Ama öncelikle imei numarasının orjinal olduğuna bakın, BTK sitesinden kontrol edebilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt