Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamaİmei Silmek :)
Sponsorlu Bağlantılar
hacking53
Üye
Konu Sahibi
İmei Silmek :)
Merhaba arkadaşlar
Bir akrabam yurt dışından geldi burada s4 telefonuna kullansın diye imei attırdık tekrar gidecek s4ün kendi imeisini geri getirmek için tekrardan imei mi attırmak lazım yoksa daha başka bir yolu var mı
Evet samsung e250 nin imeisini attırdık şimdi almanyaya dönecek o yüzden almanyadan aldığı için telefonunu eski imeisine dönmek istiyoruz
MrSosluIskender
Üye
Almancan v arsaGoogle a IMEI-Anfrage yazın oradan buradaki IMEI yi sorgulayın. Yok derse eski IMEI yazın varsa eski IMEIYalnız akraban almanyadan değilse o dilde yazın aynı işlemleri yapın
Almancan v arsaGoogle a IMEI-Anfrage yazın oradan buradaki IMEI yi sorgulayın. Yok derse eski IMEI yazın varsa eski IMEIYalnız akraban almanyadan değilse o dilde yazın aynı işlemleri yapın
Onun imeisinde sıkıntı olacağını sanmıyorum telefonunu sıfır aldı Türkiye ye gelince pasaporta kayıt ettirmedik az kalacak diye bende imei attırdım şimdi geri gidecek diye sorun olmasın diye o telefonun kendi imeisine dönmek istiyorum acaba tekrar i imeiyi mi attırmam gerek yoksa eski imei ye dönmek için başka çözüm yolu var mı
Yeni attırma imkanı olmayabilir almanyada kendi stock arkasında ki imeiyi burda yazdırsak olmaz mı ??
Kontrol
Üye
Eski imei numarasini box ile yazdırın. Bunu da telefona imei artırdığınız yere tekrar götürerek yapabilirsiniz. Ama öncelikle imei numarasının orjinal olduğuna bakın, BTK sitesinden kontrol edebilirsiniz.