[ROOT] LG Knock Code' u Kendi Telefonunuza Yükleyin Güncelleme [26.07.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Sensör vs. Ekran kapalıyken çalışıyor mu peki? :no:

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Ben kactim

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Donanımla (sensör vs.) alakalı. Kernelle ne alakası var?

Invoke

Invoke

Üye
İki kere tıklayıp açma olayı tamamen kernelle alakalı bir durum.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Donanım (sensör vs.) yoksa yapamazsın. Knock On'un yazılımını yüklersin ama donanım olmadan ekran kapalıyken nasıl algılayıp çalışsın? :no:

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben bunu kullaniyorum cihazda stabil sorun yokta bazen kilit ekranindaki saat yarim gozukuyor bazende tam gozukuyor tek sorun burda

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Knock Off Ekran açıkken 2 kere tıklayıp kapatma işlemidir. Knock On ise ekran kapalıyken desen falan girip açma işlemidir. Knock Kode ise her ikisini barındırır. Bu mesela bizim telefona stock olarak gelcekti (LG Optimus G) beta aşamasında sorun çıkardı bu yüzden gelmedi. Sanırım Kernelle alakalı çünkü bizim telefonda bunu yapanlar var.

Invoke

Invoke

Üye
@Ragnar Lothbrok Yeni sezonda senden daha fazla kan ve vahşet bekliyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
@-qarapapaq- Nasıl anlamadım?

Invoke

Invoke

Üye
Diziyi diyorum ya. :D

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Ne dizisi acaba bu :D Ben bu ismi Viking Kralı mı ne ondan koyduydum bi ara Vikinglere sarmıştım :D 2. ismim bu değiştirmiştim.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Vikings diye dizi var ya. İzliyorsun sanmıştım ben. Putperest köpekler çok dandik savaş taktikleri var ama yine de iyi vahşiler. :D Ancak ingilizleri yenerler işte. =PKonuyu mundar ettim ya gece gece, sabah konu sahibi de yönetici de haklı olarak rahatsız olacak.
Özürler dilerim. :/

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Pek dizi izleme alışkanlığım yok :D Ben de özür diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
byAndroid

byAndroid

Üye
Benim ekran niye boyle ya bazen duzeliyor ama knock codu yapinca boyle oldu cnock code da sikinti yok duzgun calisiyor ama ekranda saat bazen boyle yarim cikiyo yardim pleasee

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Knock Off Ekran açıkken 2 kere tıklayıp kapatma işlemidir. Knock On ise ekran kapalıyken desen falan girip açma işlemidir. Knock Kode ise her ikisini barındırır. Bu mesela bizim telefona stock olarak gelcekti (LG Optimus G) beta aşamasında sorun çıkardı bu yüzden gelmedi. Sanırım Kernelle alakalı çünkü bizim telefonda bunu yapanlar var.
Knock on ekran acikken cift tiklatip kapatma islevi oluyor ;) Knock Code ise vu paylastigimdir saygilar

KingDroid

KingDroid

Üye
Benim aosp 4.2.2 huawei y320'de problem yok

KingDroid

KingDroid

Üye
Cift tiklamayla ekran ne aciliyo ne de kapaniyo :allaalla:

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Cift tiklamayla ekran ne aciliyo ne de kapaniyo :allaalla:

Dostum bu uygulama o degil bunla ekrana desen gibi tiklama kilidi koyuyorsun ama bunu kullanmak icin telefon ROOT lu ve ekranin ACİK olmasi lazim

Üst Alt