Mp İle Alakasi Yokmu?Çokmuş derken Lumia 1020 ninki 15cm idi sanırsam.
Ve mp ile alakası yok![]()
Mp İle Alakasi Yokmu?
Sen 41 Mpye Kaç Cp Makro Mesafesi Koymayı Düşünüyorsunki ? 15CM Zaten 8 Cmden Çeksen Bu Sefer Zoom Yaptiğinda Ki Bu Resim 7000 5000 pixsellik Bir Resimden Bahsediyoruz Yani Çektiğin Bir Böcekse Mikroskobik Yapısını Göstermesi Lazımkullanılan lensle ilgili eğer 1020 920 gibi 7cm den resim çekse idi o zaman uzak nesneleri çekemez di yani çok yakın veya çok uzağı çekmem için belirli lens büyüklükleri ve netleme mesafesi gerekli
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

işte ama 8cm den çekersede bu sefer çok uzak mesafeyi netlemesi için lensin uzaklaşmaşı veya küçülmesi lazım pro makine olmadığı için lens değiştiremediğiniz için uzak ve yakın için en ideal değer ayarlanmaya çalışılmış zaten 15cm den çekilen resimlerde gayet net yaklaşıpda belli oluyor amaç uzak msefeyi net çekmek açıklayıcı oldum mu ki karışık yazdım biraz amaSen 41 Mpye Kaç Cp Makro Mesafesi Koymayı Düşünüyorsunki ? 15CM Zaten 8 Cmden Çeksen Bu Sefer Zoom Yaptiğinda Ki Bu Resim 7000 5000 pixsellik Bir Resimden Bahsediyoruz Yani Çektiğin Bir Böcekse Mikroskobik Yapısını Göstermesi Lazım![]()
işte ama 8cm den çekersede bu sefer çok uzak mesafeyi netlemesi için lensin uzaklaşmaşı veya küçülmesi lazım pro makine olmadığı için lens değiştiremediğiniz için uzak ve yakın için en ideal değer ayarlanmaya çalışılmış zaten 15cm den çekilen resimlerde gayet net yaklaşıpda belli oluyor amaç uzak msefeyi net çekmek açıklayıcı oldum mu ki karışık yazdım biraz ama
Makroda Başarılı Değil Neresi Başarılı Zoomsuz Resim Çekemiyorsun Makroda
Madem Öyle Bir Durum 41 Mp Sensör Niye Yapıyon ArkadaşMakroda Başarılı Değil Neresi Başarılı Zoomsuz Resim Çekemiyorsun Makroda
Bi Anormal Aslında Cidden Yeri GEldiğinde Makro Mesafesi İnsanın Canını Sıkıyorevet yeri geldiğinde bende sıkıyor ama yapıalcak bir şey yok bende bunu telefonu aldıktan sonra fark ettim ancak 920 ile bir çok kıyaslama yaptıgımda aynı kareyi biraz daha uzaktan ancak daha net yaklaştırınca ancak aynı netliğe düşüyor gibi çekebiliyorumMakroda Başarılı Değil Neresi Başarılı Zoomsuz Resim Çekemiyorsun Makroda
Madem Öyle Bir Durum 41 Mp Sensör Niye Yapıyon ArkadaşBi Anormal Aslında Cidden Yeri GEldiğinde Makro Mesafesi İnsanın Canını Sıkıyor
İşte Benimde Yaptiğim O Makrolar Devamli 8 Mpde Çekiyorum Hepsindede Full Zoom Var Tabi Doğası Gereği Bozulma Olmuyor Alalh'tan İşi Zoomla Kurtarıyorsun Diğer Cihazlar Gibi Net Görüntü Veriyorevet yeri geldiğinde bende sıkıyor ama yapıalcak bir şey yok bende bunu telefonu aldıktan sonra fark ettim ancak 920 ile bir çok kıyaslama yaptıgımda aynı kareyi biraz daha uzaktan ancak daha net yaklaştırınca ancak aynı netliğe düşüyor gibi çekebiliyorum