Gece gece laf yarisina girmeseydin sende kim dedi :) [emoji17]
Anil-D Üye frknkrc44' Alıntı: Gece gece laf yarisina girmeseydin sende kim dedi Genişletmek için tıkla ... [emoji17]
frknkrc44' Alıntı: Gece gece laf yarisina girmeseydin sende kim dedi Genişletmek için tıkla ... [emoji17]
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: İyiyim bende Noldu biraktin mi yoksa isi seni buralarda gormek cok zor oldu artik Genişletmek için tıkla ... evet bıraktım
The Shadow' Alıntı: İyiyim bende Noldu biraktin mi yoksa isi seni buralarda gormek cok zor oldu artik Genişletmek için tıkla ... evet bıraktım
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: evet bıraktım Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun Yarin sabahlariz o zaman 4 e kadar
The Nightmare' Alıntı: evet bıraktım Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun Yarin sabahlariz o zaman 4 e kadar
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: The Shadow yine atarli Genişletmek için tıkla ... Yok la su smileyi atmasina gicik kapiyom belki karsilik verir diye yaptim onu
frknkrc44' Alıntı: The Shadow yine atarli Genişletmek için tıkla ... Yok la su smileyi atmasina gicik kapiyom belki karsilik verir diye yaptim onu
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Hayirli olsun Yarin sabahlariz o zaman 4 e kadar Genişletmek için tıkla ... belli olmaz extra olabilir
The Shadow' Alıntı: Hayirli olsun Yarin sabahlariz o zaman 4 e kadar Genişletmek için tıkla ... belli olmaz extra olabilir
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: belli olmaz extra olabilir Genişletmek için tıkla ... 5-6 diyon yani
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Yok la su smileyi atmasina gicik kapiyom belki karsilik verir diye yaptim onu Genişletmek için tıkla ... İyi etmissin bende gicik kapiyom
The Shadow' Alıntı: Yok la su smileyi atmasina gicik kapiyom belki karsilik verir diye yaptim onu Genişletmek için tıkla ... İyi etmissin bende gicik kapiyom
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: 5-6 diyon yani Genişletmek için tıkla ... extra yani işe çağırabilirler 1 günlük