suyunsesi
Üye
Telefonunu sıfırladığın zaman hard format atmış oluyorsun.kımse bılmıormu şimdi konuda yok koskoca forumdaben hard format dıyorum
Telefonunu sıfırladığın zaman hard format atmış oluyorsun.kımse bılmıormu şimdi konuda yok koskoca forumdaben hard format dıyorum
seninki şu olur; "telefon (925) + tablet = phablet (1520)" formülünü fiziksel olarak başarmış olursunBeyler ben 925 ve tabletimi nasıl olsa işe yaramıyor ipad var neyse öyle felan satsam diyorum 1520 alsam diyorum nasıl yapmış olurum ?

seninki şu olur; "telefon (925) + tablet = phablet (1520)" formülünü fiziksel olarak başarmış olursun![]()

Telefon ekranı glance'da iken çift tıkladığımızda kilit ekranına geçiyor ya, hızlıca 4 kez ekrana dokununca açılıp geri kilitleniyor (tamamen kararıyor glance'da değil)

Olmadı
Windows Phone 9 ile gönderildi.
Büyük hata yapmış olursunBeyler ben 925 ve tabletimi nasıl olsa işe yaramıyor ipad var neyse öyle felan satsam diyorum 1520 alsam diyorum nasıl yapmış olurum ?
boşa para harcama wp ye 

Büyük hata yapmış olursunboşa para harcama wp ye
![]()
Başardım oldu.
Değişikmiş

çünkü her ortamda sistemi stabilitesi ile överken böylesine basit bir oyunda kasması can sıkıcı bir durum. Merak ettiğim nokta diğer modelleri kullanan arkadaşlarım siz oyunda herhangi bir kasma duraksama yaşıyor musunuz ? teşekkürler..Valla 1520 eğer büyüklüğü seni rahatsız etmiyorsa süper cihaz açıkcası bence şu an bile hala çok güzel bir cihaz lumialar arasında. Hala amiral gemidir benim gözümde. Büyüklükte sıkıntı çekmem diyorsan kesin al.Beyler ben 925 ve tabletimi nasıl olsa işe yaramıyor ipad var neyse öyle felan satsam diyorum 1520 alsam diyorum nasıl yapmış olurum ?
Hard format derken işletim sistemini baştan kurayım diyorsan Nokia software recovery tool kullan920 hard format nasıl atarım detayylıca yazabilir mi biri acil
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yeni kablosuz şarj cihazı hoşmuş...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son üç cümlende kötü bir paradox yaşıyorsun abi işin zor.Büyük vihazlar için yapılmıştır.
Ben hala qi power bankına hastayım.
Almam hiçbirini.
Bi getiren olsada alsak.
Ama para yok şimdide
Lumia 521 19$!