Nasi gidiyo? Her zamanki gibi [emoji18] Nabüün sen gec kalmazdin noldu [emoji18]
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Nasi gidiyo? Genişletmek için tıkla ... Her zamanki gibi [emoji18] Nabüün sen gec kalmazdin noldu [emoji18]
frknkrc44' Alıntı: Nasi gidiyo? Genişletmek için tıkla ... Her zamanki gibi [emoji18] Nabüün sen gec kalmazdin noldu [emoji18]
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Her zamanki gibi [emoji18] Genişletmek için tıkla ... Bugun moralim bozuk yaa
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Noldu yav ? Genişletmek için tıkla ... Ben goruntu ve ses sistemleri dalini istedim ama haberlesme dali geldi [emoji35] niye hicbi zaman benim istedigim olmaz ki [emoji35]
The Shadow' Alıntı: Noldu yav ? Genişletmek için tıkla ... Ben goruntu ve ses sistemleri dalini istedim ama haberlesme dali geldi [emoji35] niye hicbi zaman benim istedigim olmaz ki [emoji35]
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Ben goruntu ve ses sistemleri dalini istedim ama haberlesme dali geldi [emoji35] niye hicbi zaman benim istedigim olmaz ki [emoji35] Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun [emoji17]
frknkrc44' Alıntı: Ben goruntu ve ses sistemleri dalini istedim ama haberlesme dali geldi [emoji35] niye hicbi zaman benim istedigim olmaz ki [emoji35] Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun [emoji17]
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: Cok dusunceli gordum seni Genişletmek için tıkla ... En sevdiğim smiley.
The Shadow Üye SHS' Alıntı: öyleyse varım Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: En sevdiğim smiley. Genişletmek için tıkla ... Ben en cok i seviyorum
SHS' Alıntı: öyleyse varım Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: En sevdiğim smiley. Genişletmek için tıkla ... Ben en cok i seviyorum