SHS
Üye
Hb abicim ne var ne yokVay Emre
Aleyküm selam hoşgeldin..
Ne var ne yok iş güçYaşar yaşamaz misali dolanıyoz ortalarda![]()
ne yapıyosun görünmüyon ortalıkda 
Resmen meydan okudun abiSen admin ol, istersen ip ban at![]()
ben bu forumu sevdim üniversiteye geçerken Admin olurum şuraya yazıyorum 
Eyw kardeşim iyiyim sen nasılsınaleyküm selam
hoşgeldin
nasılsın ?

İyiyim bende.İyi olmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın?![]()

Telefonla pek işim olmuyor bu yüzden de pek girmiyorumNe var ne yok iş güçne yapıyosun görünmüyon ortalıkda
![]()

Alem adamsın be kardeşiim. Ben, bıyıklı kız. Ben ve bıyıklı kız?? Yengene laf söylemeee..sen değişik hesap mı açtın
iyi geceler
kızın bıyıkları var mı ?
Çok tatlı yaa bu senr aynı okula düştük anası da benim anamın en iyi kankisi oğlum çok datluu.
Ama yeni nesile söylemek lazım biraz beklesin valla sivilce bıyık kıl orman yapmış hepsi. Çok hormon dağıtmışlar demek ki
XdWhatsappa da 16.04.2014 de girmişinTelefonla pek işim olmuyor bu yüzden de pek girmiyorum![]()

Eyw kardeşim iyiyim sen nasılsın![]()

Resmen meydan okudun abiben bu forumu sevdim üniversiteye geçerken Admin olurum şuraya yazıyorum
![]()
Bende iyiyim Allaha şükür bi sıkıntı yokİyilik işte
Sen nassıng?![]()
Hangi sitelerde takılıyorsun?İyiyim bende.![]()

Olum yaşın kaç la senin?Alem adamsın be kardeşiim. Ben, bıyıklı kız. Ben ve bıyıklı kız?? Yengene laf söylemeee..Çok tatlı yaa bu senr aynı okula düştük anası da benim anamın en iyi kankisi oğlum çok datluu.
Ama yeni nesile söylemek lazım biraz beklesin valla sivilce bıyık kıl orman yapmış hepsi. Çok hormon dağıtmışlar demek ki
Xd
Whatsapp mı kaldı telefonu elime alsam iyiWhatsappa da 16.04.2014 de girmişin![]()

Aman öyle olsunBende iyiyim Allaha şükür bi sıkıntı yok