Mizah anlayışı can çekişiyor. somuru: :oke: :( o kada güldüm ki cumhur başkanlığından çıkardılar :(
Serhan Üye İhtiyar007' Alıntı: Mizah anlayışı can çekişiyor. Genişletmek için tıkla ... o kada güldüm ki cumhur başkanlığından çıkardılar
İhtiyar007' Alıntı: Mizah anlayışı can çekişiyor. Genişletmek için tıkla ... o kada güldüm ki cumhur başkanlığından çıkardılar
007wolverine Üye SHS' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler nasılsın? dur hele
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Mizah anlayışı can çekişiyor. Genişletmek için tıkla ... Var mıydı ki ? SHS' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
İhtiyar007' Alıntı: Mizah anlayışı can çekişiyor. Genişletmek için tıkla ... Var mıydı ki ? SHS' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... Gidiyor musun? Bi çayımızı içseydin
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Konu Serhan değil Genişletmek için tıkla ... Neden ? YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: adam beğeni kasıyor denemelisiniz Genişletmek için tıkla ... Kim ?
İhtiyar007' Alıntı: Konu Serhan değil Genişletmek için tıkla ... Neden ? YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: adam beğeni kasıyor denemelisiniz Genişletmek için tıkla ... Kim ?
007wolverine Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: adam beğeni kasıyor denemelisiniz Genişletmek için tıkla ... :allallla: kim?
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: adam beğeni kasıyor denemelisiniz Genişletmek için tıkla ... :allallla: kim?
YaşlıTaşCocuk54 Üye The Shadow' Alıntı: Ne reklamı ? Genişletmek için tıkla ... heryazıdğın mesaj da altta ismin yazıyor D:
The Shadow' Alıntı: Ne reklamı ? Genişletmek için tıkla ... heryazıdğın mesaj da altta ismin yazıyor D:
İhtiyar007 Üye Serhan..' Alıntı: o kada güldüm ki cumhur başkanlığından çıkardılar Genişletmek için tıkla ... Artık ölsem de gam yemem.
Serhan..' Alıntı: o kada güldüm ki cumhur başkanlığından çıkardılar Genişletmek için tıkla ... Artık ölsem de gam yemem.
The Shadow Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: heryazıdğın mesaj da altta ismin yazıyor D: Genişletmek için tıkla ... Olur böyle şeyler
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: heryazıdğın mesaj da altta ismin yazıyor D: Genişletmek için tıkla ... Olur böyle şeyler
007wolverine Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: adam beğeni kasıyor denemelisiniz Genişletmek için tıkla ... :allallla: kim?
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: adam beğeni kasıyor denemelisiniz Genişletmek için tıkla ... :allallla: kim?
KinG CrazY Üye SHS' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin abi nasılsın ?
YaşlıTaşCocuk54 Üye kavr' Alıntı: :allallla: kim? Genişletmek için tıkla ... serhan mı ne ismini unuttum dçaylar ne ooldu bu arada
kavr' Alıntı: :allallla: kim? Genişletmek için tıkla ... serhan mı ne ismini unuttum dçaylar ne ooldu bu arada
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Artık ölsem de gam yemem. Genişletmek için tıkla ... Gam yenmez zaten. YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: serhan mı ne ismini unuttum dçaylar ne ooldu bu arada Genişletmek için tıkla ... Bitti Onun yerine var Afiyet olsun
İhtiyar007' Alıntı: Artık ölsem de gam yemem. Genişletmek için tıkla ... Gam yenmez zaten. YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: serhan mı ne ismini unuttum dçaylar ne ooldu bu arada Genişletmek için tıkla ... Bitti Onun yerine var Afiyet olsun
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: Var mıydı ki ? Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Artık yok