Abi sabah tüm gece şarja takmış olmama rağmen şarja takılı %34 yazıyordu. Ardından söktüm şarj oluyor işareti devam etti. En az yarım saat kaldı. Birkaç defa yeniden başlattım soft reset falan olmadı. Sonra birden düzeldi. Bende yazılım kasmaya takılmaya başlamıştı. Sistem otursun, hem CYAN güncellemesini alayım hemde diğer klasöründen kurtulayım dedim. Birazdan gdr1'e geçip yedeği kurucam. Tüm yüklü programlarımın xap halini indirdim. Baktım kasıyor hemen kurarım geri cyan. Çok uğraştırıcı değil. Hangisi ilinize gelirse. Tavsiye ederim telefon acayip rahatlıyor

Birde yapacaksanız @Ypkpy gibi önce sıfırdan cyan, yedek kurmadan gdr1, üstüne bir format atıp yedeği kurdurun acayip stabilleşiyor. Fark edilir derece

Ayarları neden sıfırdan kurduğuma gelince farkı merak ettim. Şöyle ki birazdan kurup ayarlarıma bir göz atıp gene sıfırlayacağım. Eğer böyle sistem güncellemelerinde yedek değilde yeni ayarlar çekerseniz çok daha stabil olur. Yedeklerdeki uyumsuzluklardan kurtulursunuz. Tek nedeni o