Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Bu arada yazılım yükleme korkusu nedir anlamıyorum.toplamı 1 saat

Windows Phone 9 ile gönderildi.

Abi aynından bende istiyorum :ehe
WP9 kullanıyorsun niye bize demiyorsun? :D

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

YkPkY

YkPkY

Üye
Abi aynından bende istiyorum :ehe
WP9 kullanıyorsun niye bize demiyorsun? :D

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

:D çaktırma

Windows Phone 9 ile gönderildi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Nokia'nın sosyal ağ hesapları ve internet sayfasını bir ajans yönetiyor ve ciddi anlamda işlerini iyi bilmiyorlar.
abi benim sürüm hala black olarak görünüyor geçen hafta indirdiydim güncellemeyi oysa

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Zor bela telefonu yedekledim, recovery tools ile kurdum cyanı ama sağolsun microsoftun aşırı korumacı tutumu e postama girmemi engelliyor. E postada eski numaram var ve doğrulama kodunu oraya gönderiyor, numara değiştirmeye çalıştıkça da yine doğrulama kodu istiyor. Alamadım yedekleri bir ton uygulama ücretli olmuş şimdi o da sorun. Bildiğin dibe vurdum...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

...decode...

...decode...

Üye
Zor bela telefonu yedekledim, recovery tools ile kurdum cyanı ama sağolsun microsoftun aşırı korumacı tutumu e postama girmemi engelliyor. E postada eski numaram var ve doğrulama kodunu oraya gönderiyor, numara değiştirmeye çalıştıkça da yine doğrulama kodu istiyor. Alamadım yedekleri bir ton uygulama ücretli olmuş şimdi o da sorun. Bildiğin dibe vurdum...

O konudan bende muzdariptim maalesef. Allahtan 1 gün sonra 30 günlük dolum süresi bitiyordu da halledebildim.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hadi biz hala OTA güncellemesini almadık tamam da Nokianın sitesine göre 1320 de hala almamış görünüyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
O konudan bende muzdariptim maalesef. Allahtan 1 gün sonra 30 günlük dolum süresi bitiyordu da halledebildim.

Bende vaziyet şu. Her ay bu doğrulama olayını yaşıyorum nasıl oluyorsa bir sure sonra hesaba erişebiliyordum. Şu an hala pc üzerinden e postaya girebiliyorum ama telefondan her bağlamaya çalışmamda doğrulama kodu giriyor işin içine... Resmen rezil oldum ya.

delisinbe31

delisinbe31

Üye
İns gelir ya bekle bekle

emz

emz

Üye
Arkadaşlar lumia 520 telefonuma recovery tool ile sıfırdan cyan kurdum. Ayarları da kurmadım daha. Şu an canavar. Yedeği yüklemesem mi diye düşünüyorum:D Acayip iyi oldu. Çok iyi performansı. Ama şarjı bilemeyeceğim :)

The Benefit

The Benefit

Üye
Arkadaşlar lumia 520 telefonuma recovery tool ile sıfırdan cyan kurdum. Ayarları da kurmadım daha. Şu an canavar. Yedeği yüklemesem mi diye düşünüyorum:D Acayip iyi oldu. Çok iyi performansı. Ama şarjı bilemeyeceğim :)

Neden sıfırdan kurdunuz, sıkıntı mı vardı?

emz

emz

Üye
Neden sıfırdan kurdunuz, sıkıntı mı vardı?

Abi sabah tüm gece şarja takmış olmama rağmen şarja takılı %34 yazıyordu. Ardından söktüm şarj oluyor işareti devam etti. En az yarım saat kaldı. Birkaç defa yeniden başlattım soft reset falan olmadı. Sonra birden düzeldi. Bende yazılım kasmaya takılmaya başlamıştı. Sistem otursun, hem CYAN güncellemesini alayım hemde diğer klasöründen kurtulayım dedim. Birazdan gdr1'e geçip yedeği kurucam. Tüm yüklü programlarımın xap halini indirdim. Baktım kasıyor hemen kurarım geri cyan. Çok uğraştırıcı değil. Hangisi ilinize gelirse. Tavsiye ederim telefon acayip rahatlıyor ;)
Birde yapacaksanız @Ypkpy gibi önce sıfırdan cyan, yedek kurmadan gdr1, üstüne bir format atıp yedeği kurdurun acayip stabilleşiyor. Fark edilir derece ;)Ayarları neden sıfırdan kurduğuma gelince farkı merak ettim. Şöyle ki birazdan kurup ayarlarıma bir göz atıp gene sıfırlayacağım. Eğer böyle sistem güncellemelerinde yedek değilde yeni ayarlar çekerseniz çok daha stabil olur. Yedeklerdeki uyumsuzluklardan kurtulursunuz. Tek nedeni o :)

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
Serhan

Serhan

Üye
Abi sabah tüm gece şarja takmış olmama rağmen şarja takılı %34 yazıyordu. Ardından söktüm şarj oluyor işareti devam etti. En az yarım saat kaldı. Birkaç defa yeniden başlattım soft reset falan olmadı. Sonra birden düzeldi. Bende yazılım kasmaya takılmaya başlamıştı. Sistem otursun, hem CYAN güncellemesini alayım hemde diğer klasöründen kurtulayım dedim. Birazdan gdr1'e geçip yedeği kurucam. Tüm yüklü programlarımın xap halini indirdim. Baktım kasıyor hemen kurarım geri cyan. Çok uğraştırıcı değil. Hangisi ilinize gelirse. Tavsiye ederim telefon acayip rahatlıyor ;)
Birde yapacaksanız @Ypkpy gibi önce sıfırdan cyan, yedek kurmadan gdr1, üstüne bir format atıp yedeği kurdurun acayip stabilleşiyor. Fark edilir derece ;)Ayarları neden sıfırdan kurduğuma gelince farkı merak ettim. Şöyle ki birazdan kurup ayarlarıma bir göz atıp gene sıfırlayacağım. Eğer böyle sistem güncellemelerinde yedek değilde yeni ayarlar çekerseniz çok daha stabil olur. Yedeklerdeki uyumsuzluklardan kurtulursunuz. Tek nedeni o :)
Çok şarjda kalmaması gerek işte.

skynet

Üye
Bu son şarjdan geçen süre bazen sapıtıyor sizde de oluyor mu ?
Sorun şu: Diyelim telefonu şarj edip çıkardım aradan baya bir süre 4-5 saat geçmesine rağmen son şarjdan geçen süre 1 saat olarak gözüküyor :allalla:

• Beğen
Tepkiler: emz ve YasirTaHazal
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu son şarjdan geçen süre bazen sapıtıyor sizde de oluyor mu ?
Sorun şu: Diyelim telefonu şarj edip çıkardım aradan baya bir süre 4-5 saat geçmesine rağmen son şarjdan geçen süre 1 saat olarak gözüküyor :allalla:
ben beta 8.1 kullanırken çok rastladım

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sanırım ilk defa güncelleme haberini ben vereceğim :)
OTAya düşmüş arkadaşlar L820
eve yeni geldim, baktım saat 8i geçmiş üstümü değiştirirken bi denetleyeyim dedim ve mutlu son :heyo2:
artık asıl bekleyiş başlıyor... çarklarrrrrrsoru işareti (?) kalkabilir 820nin yanından :ehe

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve 4MaGuS
...decode...

...decode...

Üye
sanırım ilk defa güncelleme haberini ben vereceğim :)
OTAya düşmüş arkadaşlar L820
eve yeni geldim, baktım saat 8i geçmiş üstümü değiştirirken bi denetleyeyim dedim ve mutlu son :heyo2:
artık asıl bekleyiş başlıyor... çarklarrrrrrsoru işareti (?) kalkabilir 820nin yanından :ehe
hayırlı olsun :) 8.1 preview'e ısrarla geçmeyen sayılı kullanıcılardandınız yanlış hatırlamıyorsam.

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Arkadaşlar Lumia 620'ye de OTA'dan güncelleme gelmiş bulunmakta. Şuan güncelleniyor.

820'yi de güncelliyorum şuan.

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve 4MaGuS

Üst Alt