sen yaşıyon mu :d:
SHS Üye Necmati' Alıntı: seni tanıyamadım yav ben nickten dolayı herhal Genişletmek için tıkla ... SerkeŞ ben
Necmati' Alıntı: seni tanıyamadım yav ben nickten dolayı herhal Genişletmek için tıkla ... SerkeŞ ben
Oğuzhan Üye SHS' Alıntı: Herkesi durumu biliyon ha Oğuzhan Askerlik durumunu Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: He Tanıdım Kardeşim Bitti Askerlik @Oğuzhan Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı olsun.
SHS' Alıntı: Herkesi durumu biliyon ha Oğuzhan Askerlik durumunu Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: He Tanıdım Kardeşim Bitti Askerlik @Oğuzhan Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı olsun.
Necmati Üye okul değil akademide eğitim görüyorum Web Tasarım-Grafik Tasarım-Bilgisayar Programcılığı üzerine
SHS Üye Necmati' Alıntı: nerde bizde o şans Genişletmek için tıkla ... aynen ya nerdeyse piyangodan borç çıkcak Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı akşamlar, muhabbetiniz bol olsun gardaşlar Genişletmek için tıkla ... Gel beraber olsun abim
Necmati' Alıntı: nerde bizde o şans Genişletmek için tıkla ... aynen ya nerdeyse piyangodan borç çıkcak Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı akşamlar, muhabbetiniz bol olsun gardaşlar Genişletmek için tıkla ... Gel beraber olsun abim