Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hayırlı olsun arkadaşlar darısı biz gdr1 cilere

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bu son şarjdan geçen süre bazen sapıtıyor sizde de oluyor mu ?
Sorun şu: Diyelim telefonu şarj edip çıkardım aradan baya bir süre 4-5 saat geçmesine rağmen son şarjdan geçen süre 1 saat olarak gözüküyor :allalla:
ben beta 8.1 kullanırken çok rastladım
Bilgisayar ile telefon arasında usb ile bağlantı kurarsanız eğer telefon şarj olur. Ben bu olaydan dolayı olduğunu gördüm en başta fark etmemiştim belki sizde gözden kaçırmışsınızdır.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Lumia 720 için de güncelleme aktif.

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
4 modele de verdiler demek sonunda da üvey evlat ünvanı sahip değiştirip 525 mi oldu diyeceğiz? :)

zırtvırt

zırtvırt

Üye
820'ye gelmiş. Hayırlara vesile olsun.

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bilgisayar ile telefon arasında usb ile bağlantı kurarsanız eğer telefon şarj olur. Ben bu olaydan dolayı olduğunu gördüm en başta fark etmemiştim belki sizde gözden kaçırmışsınızdır.
bilgisayarı açtığım bile yok kardeşim bütün işlerimi telefonumu kullanarak yapıyorum.Sadece telefona flash atacak olursam pc yi açıyorum yoksa çocuklar oyun için kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rock Ve Roll
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Israrla gdr1 güncellemesi üzerine cyan bekleyeceğim. Royal revolt 2 her şeyi bozuyor.
Bu oyun neden onedrive üzerine yedekleme yapmaz ki.?
@bulutsuzgece dostum acaba oyunun üretici firmasına bu durumla ilgili bir mail atma şansınız var mı rica etsem?

• Beğen
Tepkiler: m542tf
emz

emz

Üye
Israrla gdr1 güncellemesi üzerine cyan bekleyeceğim. Royal revolt 2 her şeyi bozuyor.
Bu oyun neden onedrive üzerine yedekleme yapmaz ki.?
@bulutsuzgece dostum acaba oyunun üretici firmasına bu durumla ilgili bir mail atma şansınız var mı rica etsem?
Abi tek sorum var. Hangi oyun yefekleniyor ki? :)
Ben daha denk gelemdim. Ne varsa sildim inadına sıfırdan kurdum. Ama inşallah ileride bu oyunlar onedrive üzerine apple ios da olduğu gibi icloud tarzında anında yedeklerse çok iyi olacaktır. Merakla onu bekleyeceğim :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ben daha denk gelemdim. Ne varsa sildim inadına sıfırdan kurdum. Ama inşallah ileride bu oyunlar onedrive üzerine apple ios da olduğu gibi icloud tarzında anında yedeklerse çok iyi olacaktır. Merakla onu bekleyeceğim :)
Onedrive değilde gameloft un oyunları Facebook ayedekleme yapıyor sanıyorum asphalt 8 Mc5 vs.. Bi de hugo troll wars var o da Facebook a yedekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: emz
4MaGuS

4MaGuS

Üye
sen oyunu yedek alammıyorsun bende geçen buz devri yedeğini siledim ne yaptıysam bir sorun vardı sonradan çözüldü takılmıştım bir yeride daha dogrusu silip baştan başlıyacaktım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar 720 ye güncelleme geldi yükledik ama klasörleme gelmedimi yoksa.

Serhan

Serhan

Üye
Yeni üye evlat 525 :kop2:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Beklenen tweet

Serhan

Serhan

Üye
Aha soru işaretleri gitmiş :locked: