Senin için elinin kiri bir hile ile 50000 yaparsınSimdi şarjım %1 bakamam ama 5000 küsürdü sanırım

Aynen hiç değiştirmesinsenin isim seninle özdeşleşti abi bana sorarsan kalsın heleki başkasına vereceksen hiç verme karıştırır bu konuyu görmeyenler![]()

Azmış o zamanSimdi şarjım %1 bakamam ama 5000 küsürdü sanırım

Benim teklif iyi hatta 3 lü takas yapalım ben ottoman tiger alam gökçen abi mad eagle sende TireliAkıncı yı al :NBA:senin isim seninle özdeşleşti abi bana sorarsan kalsın heleki başkasına vereceksen hiç verme karıştırır bu konuyu görmeyenler![]()
Tövbe de adam sakin sakin duruyorAzmış o zaman![]()
Bizi buralarda deli kartal olarak tanırlar genç gerek yokBenim teklif iyi hatta 3 lü takas yapalım ben ottoman tiger alam gökçen abi mad eagle sende TireliAkıncı yı al :NBA:

Azmış o zaman![]()
Senin gibi değil onlar. Senin gibi gençleşmiyolar yaşlanıyorlarAynen çünkü kimse kalmadı tanıdık. Haltie, yasminoz, arslansem, love prince vs cok kisi vardi.

Tamam takas reddedildi Kap a bildirelimBizi buralarda deli kartal olarak tanırlar genç gerek yok![]()

Bana sen çocuk mu diyon hayırdır sen ne ayakSenin gibi değil onlar. Senin gibi gençleşmiyolar yaşlanıyorlar![]()
Eskiden xD kullanıyordum Benjamin Button olamazSana benjamin button demek istedi herhal

hangimiz kullanmadıkki bi ara facemi dondurmuştum ergenlik çağlarımda açtığımda kendimden soğumuştum. Çok sancılı geçmiş. Ergenlikte erasmus yapmışım o derece neyseki bu konuda yalnız değiliz hiç birimizEskiden xD kullanıyordum Benjamin Button olamaz![]()
Peki öyleyse vazgeçiyorum. Zaten istediğim nickname kullanılıyormuş.senin isim seninle özdeşleşti abi bana sorarsan kalsın heleki başkasına vereceksen hiç verme karıştırır bu konuyu görmeyenler![]()