Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
Sucrofe

Sucrofe

Üye
haftaya kurarım onuda :D
TWRP'den flashla CM ROM'unu. İlk önce Wipe kısmına girip İnternel Storage hariç hepsini işaretle ve aşağıdaki mavi şeyi kaydır. Sonra Install kısmına girip flashlayacağın ROM'u seç ve aşağıdaki mavi şeyi kaydır, bu kadar. CM ROM'u kasmaz, içi bomboş.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
TWRP'den flashla CM ROM'unu. İlk önce Wipe kısmına girip İnternel Storage hariç hepsini işaretle ve aşağıdaki mavi şeyi kaydır. Sonra Install kısmına girip flashlayacağın ROM'u seç ve aşağıdaki mavi şeyi kaydır, bu kadar. CM ROM'u kasmaz, içi bomboş.
kuracağım zaman tekrar yazarım sağol

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Ben direk yıfşırıp attım onu :) ekran koruyucusuz kullanıuom o zaman ben
ben ne güzel ekran koruyucusuz kullandığımın farkında değildim :D siz farkettirince sipariş verdim :D
Benimkini de biri çıkarmış görünmeyen 2 çizik var, ben de o ekran koruyucusudur alacağım.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Hem elde güzel kaymıyo hemde öndeki aporlö ve kamera kısmı kötü duruyor

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
dün bu saatlerde telefonu bozdum daha yeni düzeldi :D

sansar1997

Üye
beyler ben moto g yi 4-5 gün önce aldım, fakat bataryası cok az gidiyo mesela şarj oldu dediginde cıkartıyorum 1 dakika sonra 99a iniyor sonra tuşu kitleyip açıyorum 98 yani cok cabuk bitiyo bugunde sabah 5te bıraktım telefonu bıraktıgımda şarjı 80 di veri kullanımı kapalı arka planda uygulamalar kapalı parlaklık bile sonuna akdar kısıktı oglen 12 de bi aldım elime 67 ye düşmüştü kullanmadıgım halde %13 gitmişti şarjı cpu-z programıylada arada bir batarya ısınına bakıyorum kullanımda 38-39a ulaşıyor bazen 44e geldiği bile oluyor ayrıca şarjıda cok geç doluyor geri vermeli miyim telefonu sizce ? daha yeni aldım.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
beyler ben moto g yi 4-5 gün önce aldım, fakat bataryası cok az gidiyo mesela şarj oldu dediginde cıkartıyorum 1 dakika sonra 99a iniyor sonra tuşu kitleyip açıyorum 98 yani cok cabuk bitiyo bugunde sabah 5te bıraktım telefonu bıraktıgımda şarjı 80 di veri kullanımı kapalı arka planda uygulamalar kapalı parlaklık bile sonuna akdar kısıktı oglen 12 de bi aldım elime 67 ye düşmüştü kullanmadıgım halde %13 gitmişti şarjı cpu-z programıylada arada bir batarya ısınına bakıyorum kullanımda 38-39a ulaşıyor bazen 44e geldiği bile oluyor ayrıca şarjıda cok geç doluyor geri vermeli miyim telefonu sizce ? daha yeni aldım.
Almayi dusunuyodum almicam batadya kötü galiba

sansar1997

Üye
Almayi dusunuyodum almicam batadya kötü galiba

batarya kötü degil normalde yani böyle olmaması gerekirdi sanırım benim aldığım üründe bi sıkıntı var cünkü bakıyorum netten hep bir buçuk günü cıkaran bile var benim telefon 6 satte durdugu yerde %13 şarj yiyor kullanımdada cok yiyor ürün gayet güzel akıcı hızlı ama bataryası bende biraz sıkıntılı sanırım

Üst Alt