Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
şu sunucu hatası hakkında bir açıklama yok mu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar birkaç sorum var.
1-)Gdr 1 güncellemesi cyan dahil tüm özellikleri içermiyor mu?
2-)İçeriyor ise biz neden recovery tool ile cyana geri döndük?
3-)Cyanın bu yayımlanan sürümü developer hesaplara yayınlanacak mı?
4-)Gdr1'i kullananlar Sizce Cyanın Explorerı mı daha iyi Gdr1 in Explorerı mı?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

1- Hayır
2- Bitlocker sorunu yüzünden pfd yüklü cihazlar wp8.1+cyan güncellemesini almak için wp8.0 a dönüş yapmak zorunda kaldı.
3- Bitlocker,sorunu çözüldüğü zaman cyan güncellemesini yapmamış pfd yüklü cihazlarda alacak.
4- Gdr1 beta sürümü 8.1 ile aynı altyapıyı kullanıyor. Gdr1 de t9 sözlük tahmini ve klasörler artı olarak öne çıkıyor. Pil konusunda ise cihazdan cihaza farklılıklar gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: 984657
dakamon

dakamon

Üye
Nokia Türkiye ve MS Türkiye salak... Başka bir açıklama bulamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz, kraliletisim ve 2 diğerleri

984657

Üye
1- Hayır
2- Bitlocker sorunu yüzünden pfd yüklü cihazlar wp8.1+cyan güncellemesini almak için wp8.0 a dönüş yapmak zorunda kaldı.
3- Bitlocker,sorunu çözüldüğü zaman cyan güncellemesini yapmamış pfd yüklü cihazlarda alacak.
4- Gdr1 beta sürümü 8.1 ile aynı altyapıyı kullanıyor. Gdr1 de t9 sözlük tahmini ve klasörler artı olarak öne çıkıyor. Pil konusunda ise cihazdan cihaza farklılıklar gösteriyor.

dostum açıklama çok güzel olmuş teşekkür ederim. birde gdr 1 güncellemesi yapanların 8.0 a dönmesi gerekiyor mu bilginiz varsa. (pfd yüklü)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sunucular şu an itibariyle açıldı görünüyor bende.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
dostum açıklama çok güzel olmuş teşekkür ederim. birde gdr 1 güncellemesi yapanların 8.0 a dönmesi gerekiyor mu bilginiz varsa. (pfd yüklü)
Cyan güncellemesi,için Nsu yada nsrt programını pc ye yükleyip yazılımı yüklemeniz yeterlidir. Zira sunucularda 8
1 + cyan güncellemesi mevcut. Wp8.0 a dönmek istesen de dönemezsin.

Kesinlikle yedekleme yapıp öyle güncellemeyi yükleyin. Telefondaki her şeyi silecek yapacağınız yükleme.
Nokia Türkiye ve MS Türkiye salak... Başka bir açıklama bulamıyorum.
Salaklıkta yeni bir tarz başlattılar. Facebook ve twitter hesaplarını yazan kişileri bulup madalya takmak lazım:kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim ve 984657
...decode...

...decode...

Üye
İşin ilginci Facebook ve Twitter sayfalarında güncelleme haberlerini vermeden önce, kendi destek forumlarında bildirip öyle yazıyorlardı. Şimdi destek forumlarına bakıyorum, hiç öyle bir duyuru da yok :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Heimdalll

Heimdalll

Üye
evet sunucular açılmış galiba

dakamon

dakamon

Üye
Şu previevlilere cyanı bi veremediler. Bari onunla ilgili bir şey deseler Özgür abi twitterdan joe belfiore ye twit atsana sorsana şu durumu bi. @bulutsuzgece

Heimdalll

Heimdalll

Üye
nsu ile telefondaki sürüm aynı, bu cyan mı oluyor

Heimdalll

Heimdalll

Üye
3056.40200.1407.0001 telefondakiyle nsu daki numara bu@Sensation

Heimdalll

Heimdalll

Üye
nasıl bulucam onuyani bu indirdiğim 8.1+cyan olan güncelleme mi