arapçada kardeş demek :) kardeşim
007wolverine Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam bu konudan bana bildirim gelmiyor ilginç
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam bu konudan bana bildirim gelmiyor ilginç
The Shadow Üye kavr' Alıntı: aleykum selam bu konudan bana bildirim gelmiyor ilginç Genişletmek için tıkla ... Oluyor arada sırada öyle
kavr' Alıntı: aleykum selam bu konudan bana bildirim gelmiyor ilginç Genişletmek için tıkla ... Oluyor arada sırada öyle
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: İyi sayılırım Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim. SHS' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Nassıng?
The Shadow' Alıntı: İyi sayılırım Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim. SHS' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Nassıng?
Serhan Üye Abi biliyonmu ilk üyeolduğum sıralar seni dede sanıyordum nickini değiştirdin sanıyordum İhtiyar007' Alıntı: Ben de iyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla ...
Abi biliyonmu ilk üyeolduğum sıralar seni dede sanıyordum nickini değiştirdin sanıyordum İhtiyar007' Alıntı: Ben de iyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye Serhan..' Alıntı: Abi biliyonmu ilk üyeolduğum sıralar seni dede sanıyordum nickini değiştirdin sanıyordum Genişletmek için tıkla ... Neden?
Serhan..' Alıntı: Abi biliyonmu ilk üyeolduğum sıralar seni dede sanıyordum nickini değiştirdin sanıyordum Genişletmek için tıkla ... Neden?
İhtiyar007 Üye Serhan..' Alıntı: Ne bileyim dede ihtiyar felan Genişletmek için tıkla ... Benim nickte rakamlar da var
Serhan..' Alıntı: Ne bileyim dede ihtiyar felan Genişletmek için tıkla ... Benim nickte rakamlar da var