Telefon Tavsiyesi LG G2-Nexus 5-Lumia 930-Sony Xperia Z1

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
LG G2-Nexus 5-Lumia 930-Sony Xperia Z1
Ben benzer bir konuyu 3 hafta önce falanda açmıştım yeni telefonlar falan duyruldu bende telefonu almadım hala bekliyorum bende hem fiyatları falan düşer hemde uygun fiyata daha iyisi çıkar diye.Aklıma 2-3 model daha girdi.Şimdi Sony Xperia Z1 girdi aklıma tasarımı ile beni kendine çekiyor fakat LG G2 kadar performanslı mı?Nexus 5 zaten hep aklımdaydı ama kamerasına kötü deniyor.LG G2 istememe nedenim ısınınca performansı düşüyormuş.Lumia 930 ise tam istediğim telefon gibi ama karanlıkta iyi çekmesi için 6. bir lens var mı 925 de ki gibi onu bilmiyorum sorularım şu yani
1)Sony Xperia Z1,LG G2 ve Nexus 5 kadar performanslı mı?Kamerası iyi mi?Isınır mı?
2)Lumia 930 alınır mı ben çok beğendim özelliklerini.Nexus 5'in oyun performansını alır mıyım bu cihazda?
3)Z1 için ekran çerçevenin içinde kayboluyor diyorlar bu doğru mu?Eğer öyleyse Z1 almayacağım.
4)Bu 4 cihaz arasından siz hangisini önerirsiniz.Benim önceliklerim 1)Kamera 2)Ekranın renkleri(videoların canlılığı vb.) 3)Oyunlarda kasmaması istediğim her oyunu korkmadan yükleyebilmeliyim acaba kasar mı demeden.Up^^
 


Sucrofe

Sucrofe

Üye
Z1 değil de Z1 Compact daha mantıklı. Z1 berbat.
 
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Nexus 5'in G2 ile şarj konusunda yarışması mümkün değil. G2 çok daha önde. Bataryayı sorun etmezse Nexus 5 al. Öte yandan G2.
 
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5'in G2 ile şarj konusunda yarışması mümkün değil. G2 çok daha önde. Bataryayı sorun etmezse Nexus 5 al. Öte yandan G2.
Peki neden nexus 5? bataryayı hallederiz bi türlü de ne özelliği üstün kılıyor nexus5 i lg g2 den? lg g2 oyunlarda ısınınca kasıyor diyorlar nexus 5 kasma yapmıyor mu?
 
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Oyunları akıcı bir şekilde oynatıyor G2. Kullandığımdan biliyorum. Nexus 5'i önermemin nedeni Google desteği var, ROM çeşitliliği fazla, içi boş olduğundan çok akıcı bir telefon.
 
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Peki 930 nasıl
 
Invoke

Invoke

Üye
Hacı abi bir kere fiyatlar çok yakın değil. Nexus 5 nerede, 930 nerede... Neyse

1.Tabiki performansli. Digerleri kadar isinir. Kamerasi da gayet iyi.
2.alinir neden alinmasin? Oyunu da oynatir. Ama WP ayri bit set. Kullandiysan ya da biliyorsan tamam ama bilmiyorsan bir ogren iyice WP yi. Cok farkli. Tamam gelisiyor ama hala cok eksik. Guzel bence zevk meselesi
3.cerceve buyuk demem istemisler. Gayet oyle. Gormuyor musun zaten?
4.oncelige bakinca 930 gibi duruyor. Kamera. Ekran. Hepsi tamam. Digerleri arasindan z1 almazdim Ben ekrani soluk, zaten almadim da by sebepten. Arkadas magazaya gittik alacam note 3 ile yanyana koyuyirum. Butun renkler gitmis bitmis duruyor. Biyut ayni zaten neredeyse ama ekrani da kucuk. :P G2 de almazdim. Be bileyim arayuzu hosuma gitmiyor. Android l de alacak mi bakalim. N5 kamerasina da kim kotu dediyse halt etmis.
 
  • Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Ben kullaniyorum iste belgelerim var :D
 
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
z1 Compact yada Nexus 5.

930'a bulaşma derim biraz bekle hem fiyatı düşsün hemde hatası sıkıntısı varmı bir görelim.
 
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi birden General Mobile Discovery 2 girdi aklıma.Aralarında ki fiyat farkını fark ettirmeyecek gibi bir telefon gibi geliyor bana.Discovery 2 nin tek sim kartlı versiyonu ne zaman çıkacak bilginiz var mı?
 
fk555897

fk555897

Üye
1-Z1'in kamerası diğer saydıklarından iyi (Lumia 930 hariç)
2-Lumia 930 Nexus 5'in oyun performansından fazlasını verecektir. Lumia 520 bile oyunlarda kolay kolay sıkıntı çıkarmıyor.
3-Z1'in ekran çerçevesinin kalın olduğu doğru ama bence o kadar da kötü değil. Hem ekranı korur. Ayrıca gidip incelersen seni ne denli rahatsız edeceğini veya etmeyeceğini görürsün.
4-Ben 4'ü arasından Lumia 930'u öneririm.
5- 1-2 sene söylediğin tüm telefonlar oyunlarda kasmaz ama Lumia 930 ile daha rahat edersin. Yalnız şunu belirteyim Android'deki gibi ücretli oyunları dışarıdan yüklenmiyor.
 
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Son soruna cevap veriyim :) Lumia 930 öneririm.Saydığın diğer tüm telefonları kameradada performansdada geçer.İstediğin oyunu yükle sıkıntı çıkarmaz.Fakat android mağazadaki kadar bol oyun şu an yok.Windows Phone mağaza gelişiyor uygulama oyun yok diye bişey yok yanlış anlama.930'un tek handikapı bu :)
 
0MG90

0MG90

Üye
Z1 veya Z1c al bence sen
 
alical33

alical33

Üye
930 hepsinden daha iyi performans verecektir androiddeki gibi zaman içinde hantallaşma olmaz 1520 kullanıyorum ekran batarya hariç aynı donanım var ordan biliyorum. Büyük oyunların hemen hepsini 1520de denedim hiçbirinde kasma yok gayet akıcı fakat her telefon gibi ısınıyor ama performansa etkisi olmuyor aradığın çoğu uygulamayı da artık wp mağazasında bulabiliyorsun 930 onerimdir ama temiz 2. El bul bence sıfır fiyatı biraz fazla
 
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Peki Discovery 2 hakkında ne düşünüyorsunuz.Fiyatının ucuz olması beni cezbetti.
 
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Maddi durumun varsa General Mobile, Casper gibi firmalardan uzak dur. Ha maddi durum kötüyse o zaman Discovery 2 alınır. 930 iyi telefon ama boyut sıkıntı değilse(ki büyük ekrana alıştıktan sonra küçükler garip geliyor) 930 yerine 1520 tavsiye ederim. G2, Nexus 5 de çok güzel telefonlar. Oyun çok oynuyorsan ve farklı kaliteli yapımlar arıyorsan Windows Phone daha alınmaz. Oyun çok oynamıyorsan alınır. Karar senin.
 
alical33

alical33

Üye
Peki Discovery 2 hakkında ne düşünüyorsunuz.Fiyatının ucuz olması beni cezbetti.
Discovery 2 malzeme kalitesi açısından kotu 1. Nesilin çoğunda olu piksel var mesela 2 nasıl bilmiyorum ama işlemcisi falan kötü yani lg g2 de kamera kotu ve ısınınca oyunlarda takılma oluyor diye çok fazla duyum aldım
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu cihazlar içinde 930 her konuda bir tık öne çıkıyor. Sadece wp mağazada her aradığın oyun ve programı bulamayabilirsin.
Biraz daha hedefi yükseltirsen 1520yi de listeye ekleyebilirsiniz.


Dipnot : Sistem sürekli geliştiği için hemen hemen 2-3 ayda bir atraksiyon eksik olmaz. Gdr1-2-3 paketleri, ana sürümler, Nokia'nın extra güncelleme paketleri derken acayip heyecan fırtınası yaşıyoruz. :) :)Edit : Heyecan fırtınası için bu bölüme alalım sizi.
Windows Phone Genel - MaxiCep
Wp 8.1 + Cyan
Gdr1 güncellemesi
Gdr2 göründü
Wp9 yolda.
 
  • Beğen
Tepkiler: GianniInfantino

Benzer Konular

EwreBulut
Cevap
1
Görüntüleme
559
EwreBulut
papakudioflu
Cevap
10
Görüntüleme
780
98farom98
Cevap
22
Görüntüleme
2K
3onur5
WastabMan
Cevap
17
Görüntüleme
671
teknolojibaronu


Üst Alt