Silinebilir ya da kilitlenebilir. Teşekkürler.

Sponsorlu Bağlantılar

Factoreyiz

Factoreyiz

Üye
Deneyeyim dedim ama boyutu bir gb kadar. O yuzden vazgectim.

Denemedim ama calistgini soyleyenler var. Freedomun icinden oyuna girmeyi dene. Olmazsa freedom aktif et ve oyuna da telefonunun menusunden gir. Tabii kullandigin supersu cesidine de bagli olabilir. Ya da oyunda"sati alinanlari gei yukle" diye bi secenek varsa, oyun kapandiginda freedomu durdur ve oyuna girip o secenegi secmeyi dene. Diyebileceklerim bu kadar.

Şöyle bir sorunla karşılaştım fredomla deniyorum sanki güvenlik kalkanı var gibi anlıyor hile programının olduğunu ve sürekli bir hata veriyor bu sefer girdim oyuna bu seferde parayla alınan paketleri almadı hertürlü şeyi denedim bir de sen bakabilirmisin ?

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şöyle bir sorunla karşılaştım fredomla deniyorum sanki güvenlik kalkanı var gibi anlıyor hile programının olduğunu ve sürekli bir hata veriyor bu sefer girdim oyuna bu seferde parayla alınan paketleri almadı hertürlü şeyi denedim bir de sen bakabilirmisin ?

Oyunun boyutu yuksek. O yuzden deneyryim. Ama forumda denemis kullanicilar var. Dilersen onlara sor.

Factoreyiz

Factoreyiz

Üye
Oyunun boyutu yuksek. O yuzden deneyryim. Ama forumda denemis kullanicilar var. Dilersen onlara sor.
Ben o kullanıcıları bulamadığım için burdayım zaten :) tanıdığınız varsa veya fifa 2014 oynayan arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum

Serhan

Serhan

Üye
Ben o kullanıcıları bulamadığım için burdayım zaten :) tanıdığınız varsa veya fifa 2014 oynayan arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum
Buyur canım benim konum vardı freedom ve fifa 14 ile ilgili :)Sıkıntı nedir ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
Factoreyiz

Factoreyiz

Üye
Buyur canım benim konum vardı freedom ve fifa 14 ile ilgili :)Sıkıntı nedir ?

Sıkıntı fredomla fifa 2014 de paket veya benzer birşey satın alamıyorum oyun hata veriyor fixlemişler sanırım

Factoreyiz

Factoreyiz

Üye
Tabi alamazsın ultimate temase hiçbir türlü bir hile yok :) manager modda denemedim ama,. Önal'da ölmüyordu sadece fu ll yapmada işe yarıyor.
Spor - Fifa 14 fu ll Için Apk Data Indirmeye Son !(her Sürümde Geçerlidir)-(freedom)(root) - MaxiCep

Fullunu almayı denedim gene olmuyor birde şöyle bir sorun var ben wifi açıkken fredomla fifa2014 e giremiyorum wifiyi kapatıp girmek zorunda kalıyorum oyun hata veriyor diğer türlü.
Fullunu almayı denedim gene olmuyor birde şöyle bir sorun var ben wifi açıkken fredomla fifa2014 e giremiyorum wifiyi kapatıp girmek zorunda kalıyorum oyun hata veriyor diğer türlü.

Oyunu açtıktan sonra wifiyi açıyorum ama bu seferde internet bağlantınız yok diyor

mahirBSs

Üye
Fifada kilit aciliyormus evet ama ben hic indirip de oynamadim. Gercekten guzel mi mobilde fifa oynamak?
Oyun cok guzel ama surekli hata veriyor o yuzden de bi anlama kalmiyor sende aynisini yaparmi bilmem benim hem telde hem tablette hata veriyor o yuzden sildim

• Beğen

ola sp

Üye
Freedom tarzi başka uygulamalar var mi

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
vega1977

vega1977

Üye
fifa da oluyor ben defalarca yaptim

• Beğen
vega1977

vega1977

Üye
rom manager de pro lisansı icin de oluyor

• Beğen
vega1977

vega1977

Üye
rom manager yükle free dom dan gir ordan rom manageri ac pro satin al ilkinde oluyo ama olmasa bi daha dene ben cok yaptim sik sık formattan dolayi

vega1977

vega1977

Üye
sadece ironforce de çalışmadı aldı diyo ama hemen siliyo oyun guvenligini almış o yuzden

vega1977

vega1977

Üye
ok

vega1977

vega1977

Üye
ben nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum