Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar telefonumda Lumia Cyan + Windows Phone 8.1 kurulu. Recovery Tools'tan güncelledim Lumia 920'lere gelince fakat metin tahminleri berbat. Bu herkeste mi böyle? Eğer böyleyse hapı yuttuk. Tahminler ölü çünkü. Ama Windows Phone 8.0 ve Windows Phone 8.1 Update 1 PFD'de böyle değildi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
L920 klavye önerileri niye tam değil çoğu şey eksik hala

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Sonunda 1320'ye de geldi ha... 820'ye de yakın zamanda verirler inşallah. (VERMEDİLER)

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Preview surumler için ne zaman gelir beyler?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Hayırlı olsun lumia sabırdaşları.sıfırlamak istiyorsanız nsu ya düşmesini bekleyin direk flashlayın.sıfırlamayla,8.0 a geri yüklemeyle uğraşmayın.
Ama önce tüm ayarları yedekleyin

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Rainesto

Rainesto

Üye

Cyan bu demi ( 920 )

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Şimdi Recovery Tool ile sistem yeniden yuklesem 8.0 Cyan mı olacak? Yine preview developer yapmam mı gerekecek? L920

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
kamil5028347

kamil5028347

Üye
arkadaşlar cevap verirseniz çok memnun olurum arkadaşa lumia 920 almıştımgelen aramaları belli bi saniye sonra otomatik cevaplama varmı diye soruyor ben bulamadım böyle bir kulaklık ayarı varmı bilgilendirirseniz sevinirim iyi akşamlar

birde glance ekranda saat titriyormuş ekran sorunlu diyor bunu düzeltmek mümkün mü

Arkadaşlar konuyu bölüyorum kusura bakmayın diğer tarafta cevap geç gelebilir burdan soruyum dedim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Kusura bakmayın bi bilen yokmu acaba

Rainesto

Rainesto

Üye
Nsudan yazılım indiriyorum hız acayip iyi bugün dün 500 kb/s yi geçmiyordu şuan 1150 kb/s

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar Nokia Software Recovery Tools yükledim pc ye ancak şöyle bir sorunla karşı karşıyayım. program yükleniyor, ancak açmak için tıkladığımda resimdeki hata geliyor. NSU For Retail yükledim onda da aynı sorun çıktı. sebebini ve çözümünü bilen var mı?

Rainesto

Rainesto

Üye
arkadaşlar Nokia Software Recovery Tools yükledim pc ye ancak şöyle bir sorunla karşı karşıyayım. program yükleniyor, ancak açmak için tıkladığımda resimdeki hata geliyor. NSU For Retail yükledim onda da aynı sorun çıktı. sebebini ve çözümünü bilen var mı?

sıkıntı Frameworkta tahminimce denetim masasından silip tekrar kurman yeterli

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
remzi33

remzi33

Üye
sıkıntı Frameworkta tahminimce denetim masasından silip tekrar kurman yeterli

Sorun sadece NSU For Retail ve Nokia Recovery Tool'da var. başka bir programda yok. framework kaynaklı olsa diğer programlar da etkilenmez mi?

Rainesto

Rainesto

Üye
Sorun sadece NSU For Retail ve Nokia Recovery Tool'da var. başka bir programda yok. framework kaynaklı olsa diğer programlar da etkilenmez mi?

Framework sürümleri değişik olabilir

Rainesto

Rainesto

Üye
%100 de sıfırlandı tekrar indiriyor :/

Üst Alt