ismail
Üye
nick değişmişin hakkın bittiBana yetiyo bence iyi![]()

nick değişmişin hakkın bittiBana yetiyo bence iyi![]()

Sağlık olsunnick değişmişin hakkın bitti![]()

çekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyombenim laptopdan daha iyi çekiyo bizim evde bir arka oda var orada laptop çekmiyor ama telefon çekiyor![]()

Biz 8mbit kullandığmız icin hepsimi çekiyo bende : )çekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyom![]()
çekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyom![]()

Wifi kullanırken telefonun üst kısmını elinle tutmaçekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyom![]()

masaya koydum mu 4.4.4 güncellemesini yaparkenWifi kullanırken telefonun üst kısmını elinle tutma![]()

hatlar karıştıBen mi![]()
masaya telefonu normal bi şekilde koydum ben. sonra 4.4.4 güncellemesini başlattım. indirme 100-120kb arasıydı. aynı yerde pc 500 falan çekiyoduTavsiye ederim ama asus zenfon 6 yada bi bakmanı öneririmMERHABA YAKIN ZAMANDA TELEFON ALICAM TAVSIYE EDERMISINIZ ?
phablet almam eyv.Tavsiye ederim ama asus zenfon 6 yada bi bakmanı öneririm
o zaman Moto G sana yetecektir yada eylülde G2 çıkcak beklerim diyosan bekle derimphablet almam eyv.
AynıODA BUYUK OLCAK SAOLASIN. DHDE KULLANCI ADNZ NEYDI
Elbette !SOSYAL AGLARA ATCAK KADAR KALITELI OLSUN YETER BEN PROGRAMLARLA HALLEDERIM KAMERA SKNTI DEGIL.S3 MINIDEN IYIMIDIR KAMERASI VE WIFI GUCU ?
Eğer 1 diş çekiyorsa bazen kopma yaşanabilir ama 2 diş çekiyorsa 1 dişe düşer hizda sorun olmazARKADASA HAVA ATCAMDA BENIM DEDIGIM TELEFONU ALMADI KENDINE :dONLINE OYUN OYNARKEN TELEFONUN UST KISMI KAPANICAK ASPHALT 8 DE FALAN GIDIYORMU WIFI GIDIYORSA KAC DIS GIDIYOE ?