Selamun aleyküm. :perde:
Adilx05 Üye İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Sizi Sormalı ? Bide Bu Tapatalka Sürekli Bildirim Geliyo Ben Sitede Onlineken Onu Nası Kapatıcaz Mesaj Geldikçe Ötüyo Telefon
İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Sizi Sormalı ? Bide Bu Tapatalka Sürekli Bildirim Geliyo Ben Sitede Onlineken Onu Nası Kapatıcaz Mesaj Geldikçe Ötüyo Telefon
KinG CrazY Üye Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam. @The Shadow 'dan başka midilli yok ki. Genişletmek için tıkla ... bide onun yapışkan arkadaşı var İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsınız (bilerek yazdım) İhtiyar Midilli bana karışıyo dövsene
Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam. @The Shadow 'dan başka midilli yok ki. Genişletmek için tıkla ... bide onun yapışkan arkadaşı var İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsınız (bilerek yazdım) İhtiyar Midilli bana karışıyo dövsene
İhtiyar007 Üye Adilx05' Alıntı: Eyvallah Sizi Sormalı ? Bide Bu Tapatalka Sürekli Bildirim Geliyo Ben Sitede Onlineken Onu Nası Kapatıcaz Mesaj Geldikçe Ötüyo Telefon Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim Ayarlar-Ses-Uyarı sesi >Kapalı yap. KinG CrazY' Alıntı: bide onun yapışkan arkadaşı var iyiyim sen nasılsınız (bilerek yazdım) İhtiyar Midilli bana karışıyo dövsene Genişletmek için tıkla ... Biz de iyiyim Midilli kim?
Adilx05' Alıntı: Eyvallah Sizi Sormalı ? Bide Bu Tapatalka Sürekli Bildirim Geliyo Ben Sitede Onlineken Onu Nası Kapatıcaz Mesaj Geldikçe Ötüyo Telefon Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim Ayarlar-Ses-Uyarı sesi >Kapalı yap. KinG CrazY' Alıntı: bide onun yapışkan arkadaşı var iyiyim sen nasılsınız (bilerek yazdım) İhtiyar Midilli bana karışıyo dövsene Genişletmek için tıkla ... Biz de iyiyim Midilli kim?
KinG CrazY Üye Biz de iyiyim Midilli kim? [/QUOTE] tek boynuzlu shadow varya KinG CrazY' Alıntı: Biz de iyiyim Midilli kim? Genişletmek için tıkla ... tek boynuzlu shadow varya[/QUOTE] (dede den alıntı yapim dedim olmadı )
Biz de iyiyim Midilli kim? [/QUOTE] tek boynuzlu shadow varya KinG CrazY' Alıntı: Biz de iyiyim Midilli kim? Genişletmek için tıkla ... tek boynuzlu shadow varya[/QUOTE] (dede den alıntı yapim dedim olmadı )
KinG CrazY Üye polam234' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... şu smileyi yapma Allah aşkına ya o kadar düşünüyon neyi düşünüyon söyle
polam234' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... şu smileyi yapma Allah aşkına ya o kadar düşünüyon neyi düşünüyon söyle
AIS Üye KinG CrazY' Alıntı: şu smileyi yapma Allah aşkına ya o kadar düşünüyon neyi düşünüyon söyle Genişletmek için tıkla ...
KinG CrazY' Alıntı: şu smileyi yapma Allah aşkına ya o kadar düşünüyon neyi düşünüyon söyle Genişletmek için tıkla ...
KinG CrazY Üye İhtiyar007' Alıntı: Smiley muhabbeti yasak Genişletmek için tıkla ... adamı sinir ediyor ya her konuda aynı smiley bu konuya son mesajı kim atacak adlı konuya gün içinde 10 kez aynı smiley i atıyor
İhtiyar007' Alıntı: Smiley muhabbeti yasak Genişletmek için tıkla ... adamı sinir ediyor ya her konuda aynı smiley bu konuya son mesajı kim atacak adlı konuya gün içinde 10 kez aynı smiley i atıyor
AIS Üye KinG CrazY' Alıntı: şu smileyi yapma Allah aşkına ya o kadar düşünüyon neyi düşünüyon söyle Genişletmek için tıkla ... Sorun ne?
KinG CrazY' Alıntı: şu smileyi yapma Allah aşkına ya o kadar düşünüyon neyi düşünüyon söyle Genişletmek için tıkla ... Sorun ne?
İhtiyar007 Üye polam234' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... Mesaj sayısı arttığı için mesajların silinir. Hatta uyarı puanı bile alabilirsin.
polam234' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... Mesaj sayısı arttığı için mesajların silinir. Hatta uyarı puanı bile alabilirsin.
AIS Üye KinG CrazY' Alıntı: adamı sinir ediyor ya her konuda aynı smiley bu konuya son mesajı kim atacak adlı konuya gün içinde 10 kez aynı smiley i atıyor Genişletmek için tıkla ... Sorun mu var?
KinG CrazY' Alıntı: adamı sinir ediyor ya her konuda aynı smiley bu konuya son mesajı kim atacak adlı konuya gün içinde 10 kez aynı smiley i atıyor Genişletmek için tıkla ... Sorun mu var?
AIS Üye İhtiyar007' Alıntı: Mesaj sayısı arttığı için mesajların silinir. Hatta uyarı puanı bile alabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Tamam
İhtiyar007' Alıntı: Mesaj sayısı arttığı için mesajların silinir. Hatta uyarı puanı bile alabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Tamam