Cihazınız nedir ? 920
Esendağlı Üye Sensation' Alıntı: Cyan yükleniyor. Genişletmek için tıkla ... Umarım,ama her ne ise baya bir yavaş yükleniyor %51
Sensation' Alıntı: Cyan yükleniyor. Genişletmek için tıkla ... Umarım,ama her ne ise baya bir yavaş yükleniyor %51
Aybin.Kilic Üye Esendağlı' Alıntı: 920 Genişletmek için tıkla ... 8.1 ve Cyan yükleniyor. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Esendağlı' Alıntı: 920 Genişletmek için tıkla ... 8.1 ve Cyan yükleniyor. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Esendağlı Üye osmanmert94' Alıntı: Ana sonunda gelmiş 920'me sabrın sonu selamet. Hemen yüklüyorum. Genişletmek için tıkla ... Sen 8.0 mı kullanıyordun
osmanmert94' Alıntı: Ana sonunda gelmiş 920'me sabrın sonu selamet. Hemen yüklüyorum. Genişletmek için tıkla ... Sen 8.0 mı kullanıyordun
dakamon Üye Vay arkadaş bi düğüne gittim forumda neler olmuş hayırlı olsun darısı 820 cilere ve 1320 cilere.
Sensation Emekli Yönetici Esendağlı' Alıntı: Umarım,ama her ne ise baya bir yavaş yükleniyor %51 Genişletmek için tıkla ... Başlığı takip etmiyorsunuz galiba
Esendağlı' Alıntı: Umarım,ama her ne ise baya bir yavaş yükleniyor %51 Genişletmek için tıkla ... Başlığı takip etmiyorsunuz galiba
Rainesto Üye 920 ye şimdi nsu dan kurulum yapacağım direkt cyanı mı kuracak yoksa 8.0 mı MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
920 ye şimdi nsu dan kurulum yapacağım direkt cyanı mı kuracak yoksa 8.0 mı MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
kartal-78 Üye Şimdi l920 ye. Güncelleme yi yapıyorum hadi hayırlı olsun MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Şimdi l920 ye. Güncelleme yi yapıyorum hadi hayırlı olsun MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sensation Emekli Yönetici Goodjober' Alıntı: 920 ye şimdi nsu dan kurulum yapacağım direkt cyanı mı kuracak yoksa 8.0 mı MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Daha sunuculara düştüğünü sanmıyorum. O yüzden 8 kurulur. Birkaç gün sonra bilgisayardan direkt Cyan kurulur.
Goodjober' Alıntı: 920 ye şimdi nsu dan kurulum yapacağım direkt cyanı mı kuracak yoksa 8.0 mı MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Daha sunuculara düştüğünü sanmıyorum. O yüzden 8 kurulur. Birkaç gün sonra bilgisayardan direkt Cyan kurulur.
kaygisiz43 Üye Ben şuan cafedeyim guncellemeyi indirip evde şarjdayken kursam olur mu? Evde ki internete bağlanmıyor ama telefon?
Ben şuan cafedeyim guncellemeyi indirip evde şarjdayken kursam olur mu? Evde ki internete bağlanmıyor ama telefon?
Esendağlı Üye Aybin.Kilic' Alıntı: 8.1 ve Cyan yükleniyor. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla ... Evet Cyan yükleniyor şuan,daha da bitmedi ama vifi nin üstündeki ok işareti gözükmeye başladı
Aybin.Kilic' Alıntı: 8.1 ve Cyan yükleniyor. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla ... Evet Cyan yükleniyor şuan,daha da bitmedi ama vifi nin üstündeki ok işareti gözükmeye başladı
Sensation Emekli Yönetici kaygisiz43' Alıntı: Ben şuan cafedeyim guncellemeyi indirip evde şarjdayken kursam olur mu? Evde ki internete bağlanmıyor ama telefon? Genişletmek için tıkla ... Olur ama Cyan için 2 kere güncelleme inmeli bunu unutmayın.
kaygisiz43' Alıntı: Ben şuan cafedeyim guncellemeyi indirip evde şarjdayken kursam olur mu? Evde ki internete bağlanmıyor ama telefon? Genişletmek için tıkla ... Olur ama Cyan için 2 kere güncelleme inmeli bunu unutmayın.
YkPkY Üye Bende cyan myan yok.ikinci bi güncellemede yok. Ms nin tüm şalterlerini kapatıyorum.Ms de sizde ne yaparsanız yapın bundan sonra İsyan... GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Bende cyan myan yok.ikinci bi güncellemede yok. Ms nin tüm şalterlerini kapatıyorum.Ms de sizde ne yaparsanız yapın bundan sonra İsyan... GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Rainesto Üye Sensation' Alıntı: Daha sunuculara düştüğünü sanmıyorum. O yüzden 8 kurulur. Birkaç gün sonra bilgisayardan direkt Cyan kurulur. Genişletmek için tıkla ... MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sensation' Alıntı: Daha sunuculara düştüğünü sanmıyorum. O yüzden 8 kurulur. Birkaç gün sonra bilgisayardan direkt Cyan kurulur. Genişletmek için tıkla ... MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Esendağlı Üye YkPkY' Alıntı: Bende cyan myan yok.ikinci bi güncellemede yok. Ms nin tüm şalterlerini kapatıyorum.Ms de sizde ne yaparsanız yapın bundan sonra İsyan... GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE... Genişletmek için tıkla ... Ben cihaza NCS ile flash atıp 8.0 a düşürdükten sonra ki güncelleme kontrolünde Cyanı yükledi.Bu görsel benim cihazdan.
YkPkY' Alıntı: Bende cyan myan yok.ikinci bi güncellemede yok. Ms nin tüm şalterlerini kapatıyorum.Ms de sizde ne yaparsanız yapın bundan sonra İsyan... GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE... Genişletmek için tıkla ... Ben cihaza NCS ile flash atıp 8.0 a düşürdükten sonra ki güncelleme kontrolünde Cyanı yükledi.Bu görsel benim cihazdan.