Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sen nerelerdesin ya hiç sesin çıkmıyor :)

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Buralardayım İbrahim, konuları şöyle uzaktan okuyup kaçıyorum. :)

Bu arada telefon açıldı ama ciddi bir değişiklik yok. Yinede hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve Esendağlı
Serhan

Serhan

Üye
Ben sizce preview for devoloplers tan gdr 1 yükleyimmi değerimi ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Aslında değişen birşeyler yok ama arasıra yazmadım mı bende sayfalar karışıyor

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
4MaGuS

4MaGuS

Üye

forumda arıyoruz abi seni fazla kaybolma arada varlığını göster

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
forumda arıyorsuz abi seni fazla kaybolma arada varlığını göster
:op:

İlginiz için hepinize teşekkür ederim. Malumunuz başka bir bölümün sorumluluğu üzerimde olduğu için buraya çok fazla uğrayamıyorum. :(

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, 4MaGuS ve beats
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
:op:

İlginiz için hepinize teşekkür ederim. Malumunuz başka bir bölümün sorumluluğu üzerimde olduğu için buraya çok fazla uğrayamıyorum. :(

Hangi bölümdü biz oraya gelelim ara sıra

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
konu başlığına tekrar güncelleme geldiğini ve tarihi değiştirsek iyi olur gibi konu içine bakmayanlarında haberi olsun

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Değişiklik varmı yüklesem mi

Nokia Lumia 620 ile gönderildi.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar kaç MB indirdiğine bakan var mı? 100 Mbps fiberle 15 dakikada %50'den ancak geldim. :hmmm

Abi dışarıdaydım. Yeni geldim gördüm. 34 MB düzeltme guncellemsi

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

emz

emz

Üye
Arkadaşlar değişen bir şey oldu mu? Mobilden iniyor. 128 kb/sn kısıtlama var hızda. Bayağı sürecek. Bir işe yaradı mı sizce? Birde cyan geldi bize. Sizce ona kurup geri çıkayım mı bu sürüme yoksa değmez mi hala?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar değişen bir şey oldu mu? Mobilden iniyor. 128 kb/sn kısıtlama var hızda. Bayağı sürecek. Bir işe yaradı mı sizce? Birde cyan geldi bize. Sizce ona kurup geri çıkayım mı bu sürüme yoksa değmez mi hala?

Vodafone cepnet ile sürüne sürüne indiriyorum. Sen benden daha önce yüklersin. Düzeltme güncellemesidir kesin:)

fraps34

Üye
Arkadaşlar iyi güzel gdr1 i yükledik ama oda ne , bizim teknoloji devi microsoft internet tarayıcısını iphone tarayıcısı gibi göstermeye çalışmış. Yani internette iphone için düzenlenmiş siteleri daha iyi görüntüleyebilmek için bizim tel internette gdr1 ile iphone gibi görülyor.

3-5 site daha iyi görünecek diye koskoca ms nin gidip kendi platformunu bırakıp rakip platformun gelişmesini sağlıyıor.İnternette çakma ios gibi görünerek mi wp bu piyasada yer edinecek. Biz wp gelişecek piyasada yer edinecek diye bekliyoruz ama ms savaşı kaybetmiş gibi kendini çakma iphone olarak gösteriyor.

Günü kurtarmak için yapılan bu çakallıkla geleceğini tehlikeye atıyor.

Bazı sitelere giriyorum bana bu sitede gezinmek için telefonunuza uygun ios uygulamasını indirin diye uyarı geliyor. Zırt pırt çoğu sitede bu yazıyı görmekten bıkmaya başladım.

Bazı sitelerde ise ie nin oynatabileceği videoyu oynatamayıp , kullandığınız platformda bu videoyu oynatabilmek için uygulamayı yükleyin diyor . Yazık ms ye , bu kafayla 3 arpa boyu yol alamazlar.

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Vodafone cepnet ile sürüne sürüne indiriyorum. Sen benden daha önce yüklersin. Düzeltme güncellemesidir kesin:)

Abi yüzde elli de yüklenemiyor dedi. Hurra başa döndük. Şimdi 30 da. İnşallah yükler seneye . Pttcell akar :D Evde net olsa keşke. O da yok. Ay boyu kasılıyorum. Foruma bile her sayfaya 5-6 saniyede giriyor. Ev dışında 3g de açılmıyor şarj sömürülüyor. Anca 10-15 sn bir sayfa gelmesi. Sen duşun halimi :D

Serhan

Serhan

Üye
Abi yüzde elli de yüklenemiyor dedi. Hurra başa döndük. Şimdi 30 da. İnşallah yükler seneye . Pttcell akar :D Evde net olsa keşke. O da yok. Ay boyu kasılıyorum. Foruma bile her sayfaya 5-6 saniyede giriyor. Ev dışında 3g de açılmıyor şarj sömürülüyor. Anca 10-15 sn bir sayfa gelmesi. Sen duşun halimi :D

Başın sağolsun kardeşim.

Üst Alt