Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
370 ama fazla çalışamadım inan ki sabah 7 de okul a gidiyordum akşam 7 de dershaneden çıkıyordum eve gelip yemek yiyip anca yatabiliyordum zaten gittiğim dershane kötüydü uzak gözlüğü gözlüğü çıkarınca bulanık gözüküyor ama kavga edebilecek kadar görüyorum zaten bu sene 1 kez kavga ettim oda kavga sayılmaz bir çocuk ben otururken yüzüme kitap atmıştı gözlük baya dayanıklıymış müdüre falan gittik çocukta zaten yanlışlıkla atmış

Yanlislikla kitap atmak :haha: Denemek lazim :kop:

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Bunlar geçiş dönemi koçum :)

geçiş dönemi olsa ne olacak hayat bir sınav okulda matematik var ama hayatta yaşadığımız çileler var bunların sonucunda Allah a isyan edenler de var Allaha şükredip sınavı geçenlerde var hayatımız sınav olmasaydı ölmezdik zaten Hayatı monopoly oyununa benzetiyorum ben arabalar,binalar,paralar zenginlik her zaman aynı yerde duruyor ve insanlar o gereksiz şeyler için çabalıyorlar insanlıklarını unutuyorlar ve ölüyorlar sonra bir keriz daha geliyor yine para gibi gereksiz şeyler için kötülük yapıyor sonra o keriz de ölüyor :D

önemli olan bu sınavda karşılaştığımız soruları doğru cevaplamak ama bu sınav hayat :)
Yanlislikla kitap atmak :haha: Denemek lazim :kop:

senin boynuza atarım görürsün gününü :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Şöyle 450 civarı alsan kimse kavga etmez; inek bol olur çünkü. Senin puan biraz düşük kalmış. Senin işte zor, çok stres olmuşsun anlaşılan. Yapacak bir şey yok, olan olmuş. Zaten lise bu, üniversite değil. Sorun etme puanını. İlk günün biraz zor geçecek, kimse birbirini tanımıyor çünkü. Sıcak olmalısın arkadaşlarına karşı. İlk 3 hafta nasılsan öyle tanınacaksın. Özellikle öğretmenler seni öyle tanıyacak.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
The Shadow

The Shadow

Üye
geçiş dönemi olsa ne olacak hayat bir sınav okulda matematik var ama hayatta yaşadığımız çileler var bunların sonucunda Allah a isyan edenler de var Allaha şükredip sınavı geçenlerde var hayatımız sınav olmasaydı ölmezdik zaten Hayatı monopoly oyununa benzetiyorum ben arabalar,binalar,paralar zenginlik her zaman aynı yerde duruyor ve insanlar o gereksiz şeyler için çabalıyorlar insanlıklarını unutuyorlar ve ölüyorlar sonra bir keriz daha geliyor yine para gibi gereksiz şeyler için kötülük yapıyor sonra o keriz de ölüyor :D

önemli olan bu sınavda karşılaştığımız soruları doğru cevaplamak ama bu sınav hayat :)

senin boynuza atarım görürsün gününü :D
:lac: :hih:

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
ANIL

ANIL

Admin
İyi geceler herkese.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Şöyle 450 civarı alsan kimse kavga etmez; inek bol olur çünkü. Senin puan biraz düşük kalmış. Senin işte zor, çok stres olmuşsun anlaşılan. Yapacak bir şey yok, olan olmuş. Zaten lise bu, üniversite değil. Sorun etme puanını. İlk günün biraz zor geçecek, kimse birbirini tanımıyor çünkü. Sıcak olmalısın arkadaşlarına karşı.

benim bu puanım ile 50 kişilik sınıfta 5.oldum sen düşün çevrem çok kötü derste hocaya yapmıyacam lan diyen çocuklar bile var okul da dersin yarısında hoca sınıfı susturmaya çalışır sonra hoca gaza gelir der ki

senin numaran kaç söyle disipline gideceksin
vee çocuk der ki
Hocamm ben ne yaptım hocam ben kalem istedim hocam söz bir daha yapmayacam

dershane de okul ile neredeyse aynıydı okul da ders işlediğimz yoktu ee yorgun yorgun dershaneye gidiyorum hoca veriyor testi veriyor testi :D

şimdi gitmek istediğim okul beşiktaşta puanımda yetiyor gittim gezdim çok gelişmiş yer :D

:ah

gel barışağ :sarıl:

:evet:
İyi geceler herkese.

iyi geceler :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Hayırlısı.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hayırlı sabahlar. :perde:

SHS

SHS

Üye
Açıl Susam Açıl

yakupb03

yakupb03

Üye
Selamınaleyküm

The Shadow

The Shadow

Üye
Hayirli geceler.

Adilx05

Adilx05

Üye
Selamun Aleyküm Durgun Galiba ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Aleyküm Selam.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Selamun aleyküm Beyler ve Tek boynuzlu midilliler :D

Adilx05

Adilx05

Üye
Tanıdık Kimse Yok Mu Yahu Kaptan Ottoman Tiger Falan Terk Mi Ettiler Sizi :)

Üst Alt