Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Şunu birisi kötü espri yapmaktan banlasın. Bu arada o parçanın ismi ne? :D

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
hangi parça paramparça mı ? :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Şu ergen esprilerini bizim üstümüzde denemesen olmaz mı? :D

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Şu ergen esprilerini bizim üstümüzde denemesen olmaz mı? :D

sizi sevdiğimden yapıyorum aslında test ediyorumda denilebilir çünkü gerçekte 3-4 arkadaşım var ama onlarda kardeşim gibi evden çıkmayan arkadaş etkinliklerine davet edilmeyen,doğumgünülerine çağırılmayan ve doğumgünüme gelinmeyen,düğüne oynamak için gidip oynayamaya utanan böceği ezmeden önce sana yaşama hakkı veriyorum diyip sonra böcek kaybolunca bu benim üstümde falan olmasın diye düşünüp korkan

bir ergenim ! ! ! ! :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ahahaha. :D :D Bu arada o parçanın adı ne? :D

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
2 şarkı paylaştım biri ceza-türk marşı

diğeri
ceza-minik bir mikrofono değilde o yazdıklarım doğru asosyal im sevgili de yoğğ

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Kaç doğumlusun?

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
2000

dur dur aklıma bir şey geldi 1 dolar 2 lira oluyor ise 0 dolar 1 tl olur :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Boyun kaç cm ve kaç kilosun?

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
boyumu ölçmedim ama yaklaşık 1.60-1.70 civarı olması lazım kilo yaklaşık 70 gözlüklüyüm aslında uğraşsam sevgili yaparım ama sevdiğim kız yok

by-pegasus

Üye
Buraya gelmeyeli baya olmus yahu :D nasilsiniz :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Liseye geçiyorsun anlaşılan, kilo ver fazlalığının olduğunu düşünüyorsan. Ve keko terimini duymuşsundur sanırım, keko olma. Mesela şu esprileri lisede yapma, çok dayak yersin. Arkadaş ortamına dahil ol ama kaybolma. Kimseye bulaşma, kızlarla aran iyi olsun. Birisi sana bulaşırsa korkma, özellikle ilk kavgan çok önemli. Dayak yersen ilk kavganda, kimse senden korkmaz.

Ve şunu özellikle unutma: Sen aşkı değil; aşk seni bulur.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Liseye geçiyorsun anlaşılan, kilo ver fazlalığının olduğunu düşünüyorsan. Ve keko terimini duymuşsundur sanırım, keko olma. Mesela şu esprileri lisede yapma, çok dayak yersin. Arkadaş ortamına dahil ol ama kaybolma. Kimseye bulaşma, kızlarla aran iyi olsun.

Ve şunu özellikle unutma: Sen aşkı değil; aşk seni bulur.

yok yok keko değilim arkadaşlar arasında güvenilen her şeye atlayan yardım eden tiplerdenim fazlalık vardu bu yaz çalıştım gitti

önerileriniz için çok teşekkür ederim :) :sarıl:bu sene dershanede yapıyordum adım soğuk espirici ye çıkmıştı ama bazen derste yapınca sınıfca gülüyoduk :D bazende bana küfreder gibi bakıyolardı
Sen kimsin cikaramadim seni[emoji41]

ben aslında senin içinde ki bilinmeyen kötü tarafım !

Sucrofe

Sucrofe

Üye
İlk kavgan çok önemli, döversen sınıfta bir adın olur. Ama ilk kavgada dayak yersen kimse senden korkmaz. İlk kavgan önemli. :)

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
İlk kavgan çok önemli, döversen sınıfta bir adın olur. Ama ilk kavgada dayak yersen kimse senden korkmaz. İlk kavgan önemli. :D

benle kavga eden yokta gözlük varya o sıkıntı oluyor gözlüğü tutacak adam lazım :D zaten anadolu lisesinde inek gibi çocuklar olur

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Geçmiş olsun. Gözlük kullanmadan göremiyor musun? Yani illa gözlük şart mı? Bu arada puanın kaç?

SHS

SHS

Üye
Bunlar geçiş dönemi koçum :)

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Geçmiş olsun. Gözlük kullanmadan göremiyor musun? Yani illa gözlük şart mı? Bu arada puanın kaç?

370 ama fazla çalışamadım inan ki sabah 7 de okul a gidiyordum akşam 7 de dershaneden çıkıyordum eve gelip yemek yiyip anca yatabiliyordum zaten gittiğim dershane kötüydü uzak gözlüğü gözlüğü çıkarınca bulanık gözüküyor ama kavga edebilecek kadar görüyorum zaten bu sene 1 kez kavga ettim oda kavga sayılmaz bir çocuk ben otururken yüzüme kitap atmıştı gözlük baya dayanıklıymış müdüre falan gittik çocukta zaten yanlışlıkla atmış

Üst Alt