Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Wp8.1 dev.pre. Geri dönmeyi düşünen var ise oyun verileriniz geri gelmiyor onedrive a yedekleseniz bile. Royal revolt 2 ye onca zaman ve para harcadıktan sonra dün itibariyle l1520 ye stabil olduğu için cyan a geri döndüm ve oyun verilerim gitti. Sinir oldum bu duruma. Nasıl çözeceğimide bilmiyorum.
EldrithcArrow
Üye
Bu normal telefonculardan kesinlike birşey almayın gidin teknosa - vatan buralardan alın çakal benim 5 aylık telefona 300 tl verdi 300 de ben veriyim ananı ... diyecektimde sabrettim bunlardan alışveriş yapmayın sözde esnaflar bizi kekliyecekler amoled ekran ne desem bilmeyecekler.
Bu normal telefonculardan kesinlike birşey almayın gidin teknosa - vatan buralardan alın çakal benim 5 aylık telefona 300 tl verdi 300 de ben veriyim ananı ... diyecektimde sabrettim bunlardan alışveriş yapmayın sözde esnaflar bizi kekliyecekler amoled ekran ne desem bilmeyecekler.
Öyle İnsanlardan asla alışveriş yapmıyacak Kimi esnaflar piyasaya bakarak telefonu alıyor. Kimileri Sahibinden.com'a bakıyor az 100-200 tl asagı fiyat soyluyerek alıyor telefonları çok karşılaştım
600-700'e rahat gider. Adam kazıklayacaklar resmen. Ya havle.
DenizhaNq
Üye
yanlış düşünüyorsunuz. adam piyasası olmayan cihazı nasıl satıcak sıfırı 999 lira olan cihazı kaça alsın ki ikinci elini kaça satsın? sen kendin elden satarsan eyvallah şansını istediğin fiyattan dene. ama birde o telefoncuya iphone samsung götür ne verdiğini görürsün 920 telefonumu götürdüm çoğu yer almadı bile abi sıfırı satılmıyor ikinci el vitrinde dolu kimse almıyor diyor.
Murat Alper
Üye
hadi bakalım microsoft bu defa güncelleme konusunda üvey evlat 620'ye cyan güncellemesini 920lerden önce verecek galiba diren üvey evlat lumia 620