The Shadow
Üye
Sen kullaniyon diye yaparlarKimse Öyle Bi rSaçmalık Yapmaması Gerekir. Yeni Çıkan Güncel Kartı Çöpe Atamaz:![]()

3.499,00 TL
teknosa fiyatı neredeyse benim pc den 3 tane alacak![]()
Benim pc den 5 tane alir rahat 
Sen kullaniyon diye yaparlarKimse Öyle Bi rSaçmalık Yapmaması Gerekir. Yeni Çıkan Güncel Kartı Çöpe Atamaz:![]()

3.499,00 TL
teknosa fiyatı neredeyse benim pc den 3 tane alacak![]()
Benim pc den 5 tane alir rahat 
Baban Hediye Aldı Bir de Ha Ben 1344 tl yi zor verdirttim.saolunbana süpriz oldu toplama pc satılınca babamın bana pc sözü vardı bunu almış

3,000 tl kar pc den yaptıkacil ihtiyacı olan babamın bi arkadaşı aldı bilgisayarıBaban Hediye Aldı Bir de Ha Ben 1344 tl yi zor verdirttim.![]()
NVIDIA tarafında DirectX 11 destekli kartların %79'u DirectX 12 ile uyumlu. Yani giriş seviye kartlar dışarıda kalır sadece. Uzun bir süre var zaten fazla takılmaya gerek yok. Teknoloji böyle bir şey, elbet mahrum kalabiliriz. Konuyu fazla uçurmayalım![]()
Rahatladim [emoji3] 420M sakat kalmasin yeter 
Tamam Hocam Rahatlattınız Valla. Bi Gelse Şu An 30 FPS Aldığım Oyundan 70 FPS Alıyorum. Çok Güzel Olacak İnşallahNVIDIA tarafında DirectX 11 destekli kartların %79'u DirectX 12 ile uyumlu. Yani giriş seviye kartlar dışarıda kalır sadece. Uzun bir süre var zaten fazla takılmaya gerek yok. Teknoloji böyle bir şey, elbet mahrum kalabiliriz. Konuyu fazla uçurmayalım![]()

evet maxwell. Keplerin askerleriyizTamam Hocam Rahatlattınız Valla. Bi Gelse Şu An 30 FPS Aldığım Oyundan 70 FPS Alıyorum. Çok Güzel Olacak İnşallah
Tamamdır. Sanırım 840M Maxwell Oluyor Değil Mi @ANIL l Hocam![]()

O Zaman Kesin var Diyebilriz Hocam @The Shadowevet maxwell. Keplerin askerleriyiz![]()
Kepler 7. nesil Mi Oluyor Hocam Fermi De 6. nesil Doğru MuudrValla mi@The Shadow seninki fermi![]()

Evet Fermi İmiş Ya La NVIDIA GeForce GT 420M (N11P-GE Fermi) GPU diye geçiyoValla mi![]()
Biz neden turuncuyuzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada 290 , sıradaki karta bak

kepler 7. nesil maxwell 8'mi diyorsun ? o zaman bana şunu açıkla 840 nasıl maxwell oluyorda 880 kepler oluyorO Zaman Kesin var Diyebilriz Hocam @The ShadowKepler 7. nesil Mi Oluyor Hocam Fermi De 6. nesil Doğru Muudr

Evet Fermi İmiş Ya La NVIDIA GeForce GT 420M (N11P-GE Fermi) GPU diye geçiyo

düşük ORTA ekran kartıBiz neden turuncuyuz![]()
![]()

Yok Sadece Sordum Hangisi İyi Oluyo Hocam Kepler vsMaxwellkepler 7. nesil maxwell 8'mi diyorsun ? o zaman bana şunu açıkla 840 nasıl maxwell oluyorda 880 kepler oluyor![]()
tam bilmiyorum ama birbirlerine üstün yanları vardır heralde neye göre yapıyorlar bilmiyorum aldığı fpsye bak onları kurcalamaYok Sadece Sordum Hangisi İyi Oluyo Hocam Kepler vsMaxwell