Güncel Pc lere Olacak Mı Hocam Yani 840m 740m gibi kartlaraEvet AMD güncelleme konusunda NVIDIA ile yarışamıyor. Son stabil güncelleme Nisan sonunda geldi. Fakat güncelleme gerçekten başarılı ise her ay güncellenmesine gerek yok diye düşünüyorum. AMD tarafında yeni sürücüler yakında gelecektir. Beta üzerinden gidiyor şu sıralar. Fiyat konusunda zaten dediğiniz gibi AMD çok üstün. AMD ''FreeSync'' monitör ile daha akıcı bir deneyim sunmayı da amaçlıyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada DirectX 12 gelecek. Daha az enerji tüketirken 2 kat FPS sunacağı söyleniyor.
gtx e gelir diye düşünüyorum.gtx 670m e gelir mi
840 a haydi haydi gelir
benim durum kötü

gelir büyük ihtimal elindeki kart 840'a denk zaten hatta daha iyigtx 670m e gelir mi
840 a haydi haydi gelir
benim durum kötü
yuhPeki 420M ye gelir mi![]()
![]()
bari gtx 660 olsaBende bu var amagtx 850m in çok az arkasında 760 m in üstü
yuhbari gtx 660 olsa

Sen naptın Ya 840m e gelirse senin karta havada karada gelirgtx 850m in çok az arkasında 760 m in üstü
yuhbari gtx 660 olsa
Sıkma Canını Gelir BelkiBende bu var ama![]()
sana bari gt 630m alıyımBende bu var ama![]()
yada benim ekran kartını 2 ye bölelim

sana bari gt 630m alıyımyada benim ekran kartını 2 ye bölelim
![]()
![]()

Ciksin ve yayginlassin yeni pc alcam zatenDirectX 12, %50 daha az enerji kullanımı ve %60′a varan daha iyi FPS oranı sağlıyor.
Siggraph 2014′te söz alan Intel, DirectX 12 ve Direct3D 12‘nin ilk demolarını yayınladı. DirectX 11 ile karşılaştırıldığında yeni yazılımın fazlasıyla heyecan verici olduğunu belirtmekte fayda var. DX 12, DX 11′e göre %50 daha az enerji tüketiyor ve %60 daha iyi FPS oranı sergiliyor.
demişler vay be %60 ne demek yaw![]()

@ANIL amd kullanmadığım için bilmiyorum experience gibi birşey mi ?![]()
"Donanımsal olarak destekleyemez. Yeni bir DirectX 12 destekli ekran kartı gelmesi gerekiyor."
840m İçin Böyle Demişler@ANIL @Mad EagLe

he şu meselenin amd versiyonuYok yazılım değil. NVIDIA aynısını G-SYNC ile yaptı. Fakat biraz kısıtlıydı. Şimdi FreeSync destekli monitörler ile güncel AMD ekran kartları uyumlu olacak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nvidia baya birşeyler yapıyor showdavplay falan filan bi ton zırvası var 
Benim tahminimi sorarsan o dediğin şey gddr5 destekli kartlara gelecek"Donanımsal olarak destekleyemez. Yeni bir DirectX 12 destekli ekran kartı gelmesi gerekiyor."
benim karta bi baksan hoca gtx 670m"Donanımsal olarak destekleyemez. Yeni bir DirectX 12 destekli ekran kartı gelmesi gerekiyor."
Hocam PC Daha Yeni Ya Yaşadığım 2. Şok Mu bu Yahe şu meselenin amd versiyonunvidia baya birşeyler yapıyor showdavplay falan filan bi ton zırvası var
Benim tahminimi sorarsan o dediğin şey gddr5 destekli kartlara gelecek

aha benimki 3gb GDDR5he şu meselenin amd versiyonunvidia baya birşeyler yapıyor showdavplay falan filan bi ton zırvası var
Benim tahminimi sorarsan o dediğin şey gddr5 destekli kartlara gelecek