Zaten yok. Konuma baktın mı?Çoklu Paylaşım - Minecraft Pocket Edition Serverler - MaxiCep
mürteza16 Üye Konu Sahibi Zaten yok. Konuma baktın mı?Çoklu Paylaşım - Minecraft Pocket Edition Serverler - MaxiCep
Fx.sasser Üye mürteza16' Alıntı: Android kaç? Coin? Nasıl yani? Mobilde mi? Genişletmek için tıkla ... 4.4.2 sürümü 4 çekirdek 1.8 ghz intel atom işlemci ve 1 gb ram? her oyunu açtı bi bunu açamadı
mürteza16' Alıntı: Android kaç? Coin? Nasıl yani? Mobilde mi? Genişletmek için tıkla ... 4.4.2 sürümü 4 çekirdek 1.8 ghz intel atom işlemci ve 1 gb ram? her oyunu açtı bi bunu açamadı
mürteza16 Üye Konu Sahibi Fx.sasser' Alıntı: 4.4.2 sürümü 4 çekirdek 1.8 ghz intel atom işlemci ve 1 gb ram? her oyunu açtı bi bunu açamadı Genişletmek için tıkla ... Bunu dene: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fx.sasser' Alıntı: 4.4.2 sürümü 4 çekirdek 1.8 ghz intel atom işlemci ve 1 gb ram? her oyunu açtı bi bunu açamadı Genişletmek için tıkla ... Bunu dene: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fx.sasser Üye mürteza16' Alıntı: Bunu dene: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 0.9.5 i denemiştim ama bide buna bakayım saol
mürteza16' Alıntı: Bunu dene: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 0.9.5 i denemiştim ama bide buna bakayım saol
mürteza16 Üye Konu Sahibi Fx.sasser' Alıntı: 0.9.5 i denemiştim ama bide buna bakayım saol Genişletmek için tıkla ... Denedin mi?
Fx.sasser' Alıntı: 0.9.5 i denemiştim ama bide buna bakayım saol Genişletmek için tıkla ... Denedin mi?
Fx.sasser Üye mürteza16' Alıntı: Denedin mi? Genişletmek için tıkla ... Malesef gene olmadı yüklenmedi hatası veriyo hepsindede edit: çalıştı sd kartı çıkarmak gerekiyormuş genede saolun Son düzenleme: 11 Ağu 2014
mürteza16' Alıntı: Denedin mi? Genişletmek için tıkla ... Malesef gene olmadı yüklenmedi hatası veriyo hepsindede edit: çalıştı sd kartı çıkarmak gerekiyormuş genede saolun
bahaddin53 Üye SelmanAkaslan' Alıntı: Android 2.3.7 için en son hangi sürümü yükleyebilirim ? Genişletmek için tıkla ... Benim bildiğim 0.7.4 ama olmassa muhtemelen 0.6.1 dir...
SelmanAkaslan' Alıntı: Android 2.3.7 için en son hangi sürümü yükleyebilirim ? Genişletmek için tıkla ... Benim bildiğim 0.7.4 ama olmassa muhtemelen 0.6.1 dir...
SelmanAkaslan Üye bahaddin53' Alıntı: Benim bildiğim 0.7.4 ama olmassa muhtemelen 0.6.1 dir... Genişletmek için tıkla ... ama ben 0.8.1 yükledim açmıştı daha yükseğini açarmı
bahaddin53' Alıntı: Benim bildiğim 0.7.4 ama olmassa muhtemelen 0.6.1 dir... Genişletmek için tıkla ... ama ben 0.8.1 yükledim açmıştı daha yükseğini açarmı
007wolverine Üye SelmanAkaslan' Alıntı: ama ben 0.8.1 yükledim açmıştı daha yükseğini açarmı Genişletmek için tıkla ... denemek lazım
SelmanAkaslan' Alıntı: ama ben 0.8.1 yükledim açmıştı daha yükseğini açarmı Genişletmek için tıkla ... denemek lazım
SelmanAkaslan Üye kavr' Alıntı: denemek lazım Genişletmek için tıkla ... daha üst sürümleri hangisi deniyim onlarıda
SelmanAkaslan Üye kavr' Alıntı: dene bakalım 0.9.5.1 i Genişletmek için tıkla ... onu denedim olmadı malesef
SelmanAkaslan Üye mürteza16' Alıntı: 0.9.0 ve üzeri 2.3 sürümlerinde çalışmamaktadır. Genişletmek için tıkla ... tamam